Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
o existenci kyseliny hyaluronové jsem se dozvěděl z reklamy a později mi ji předvedl padesátiletý známý, pravděpodobně zamilovaný metrosexuál. Ve škole jsme se o ní neučili. Může mi některá uživatelka (uživatel) krému s obsahem výše uvedené kyseliny(!), popsat chemické procesy, které se dějí pro nanesení krému na obličej?
Děkuji.
O této organické mastné nenasycené kyselině jsem se dozvěděl po padesáti letech chemické praxe z reklam,ale nejvíce mě zaujala poslední reklama,která tvrdí o jednom kosmetickém produktu,že molekula kyseliny HY je nejmenší ze všech a proto proniká(někam)dokonaleji a rychleji.Ty reklamy už neví,jak co nejvíce oblbovat lidi.
JABRAKA
Jo, tak to je jiná jabrako. Jako jsem Vás před chvílí "setřela" za kupované pomazánky v hypermarketu, tak za tuhle odpověď dávám bodík a podepisuji se pod ni.
Suzy,ale fakt jsou ty pomazánky z lídlu výborné.A hlavně je značný výběr.Já taky všechno než..nejím!
JB
Takže klamavá reklama, žalovatelná klamavá reklama? Podvod, drahý podvod?
To znehybnění botulotoxinem ale podstupují i docela rozumné ženy a myslí si jak jsou krásné. Proč si napíchávají i rty?
Každý věří tomu, čemu chce - a dnes už není problém si ne/klamavost reklamy ověřit.
Někdo botulotoxin, jiný tetování, další "vymakanou" figuru - každý máme svůj "jed", který s rozumem nemusí mít nic společného.
Tak je pravda, že jsem chtěl vymakanou figuru, ale ne proto abych byl krásný, ale abych mohl pracovat v hornictví. Takže jak říkají arabové, když chce být žena krásná, chce provokovat okolí?
Co krém, chce to brát hyaluronku a taky kolagen vnitřně. Kromě zlepšení pleti jsou to chondroprotektiva. Kys. hyaluronová se taky používá injekčně jako výplň vrásek, zvětšení rtů atd.
Jasně, vyplňovat a stříkat pod kůži a ono to nabobtná, lze mnoha způsoby i salámovým jedem.Takže placebo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.