Kvůli nehodě s prasklou ochranou se vracím k hormonální antikoncepci. Vzala jsem tento měsíc pilulku "po" a ve vedlejších účincích je posunutí menstruace a zároveň krvácení. No antikoncepce se bere první den měsíčků a já nevím, jesti jsou to opravdové měsíčky. Bolelo mě menstruační bolestí břicho celý den a od večera do rána tekla tmavá krev. Mám je nepravidelné, tak ani podle toho se nemůžu orientovat. Je to nějakých 22 dní od posledních. Bude antikoncepce účinná? Díky
Co říká příbalový leták obou typů antikoncepce a Váš gynekolog?
doplněno 22.11.17 10:10:
Bhhh, gynekolog bude – na rozdíl od nás – schopen na základě přesných informací doporučit, kdy po "hormonální bombě" začít s jiným typem HA.
bhhh
To mi řekněte, jak podle vás gynekolog pozná, jestli je krvácení menstruační, nebo jestli je po použití pilulky po. Asi by to nezajímalo jen mě, ale i mnoho gynekologu. Já bych s antikoncepci začala a radši se měsíc chránila i kondomem.
Zvednout telefon, zavolat gynekologovi, popsat situaci a zeptat se na radu je naprosto na místě a nic to nestojí. Zrovna tak jako přečtení příbalového letáku antikoncepce. To nic nemění na tom, že i vaše rada je dobrá a nebýt muž, docela bych ji využil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.