Nejste přihlášen/a.
dobry den, jmenuji se Barca, je mi skoro 17 let a mam hodne vaznou otazku tykajici se...nevim jak to nazvat, ani jak to popsat. Zkratka, reknu vam muj pribeh co se mi asi pred dvema dny stal, bez toho pribehu, neumim polozit otazku. Jsem zamilovana uz dlouho, takze sme se s pritelem rozhodli, nebo spise sme chteli si svoji lasku dokazat vice (sex) v sobotu mi prerusil pannenskou blanu a ja od te doby krvacim, od znamych jsem slysela ze je to po poprvnim normalni, sla jsem vcera na gynekologii a doktorka mi dala nejake houbicky proti krvaceni, rekla ze se to zavadi jako tampon, ale kdyz sem si ho zavedla, tak zalezl uplne dovnitr a ja ho ted nemuzu vydelat, krvacim jeste vic a poboliva to. Nevite co s tim mam delat prosim? Budu vdecna za kazdou vasi radu, dekuju, Barca
Jeď na gynekologii.My ti ten tampon nevyndáme !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.