Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když se klukovi líbí jiná

Od: julie* odpovědí: 9 změna:
Potřebuji poradit. Před pár dny mi moje spolužačka řekla že kluk na ktého myslim si nás dvě spletl myslel si že se ona jmenuje jako já a nevím co si o tom mám myslet a myslíte že jenom proto že si pletl jméno že jí má rád a i kdyby to byla pravda nebo ne mám na něho zapomenout a dál se mu vyhýbat nebo něco udělat
doplněno 20.11.17 16:51: I kdyby jí opravdu měl rád tak ona by ho stejně nechtěla, sama mi to řekla a navíc uš má kluka

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vy děláte jednu zásadní chybu! Posloucháte to, co Vám řekne spolužačka a máte z toho pak jen zamotanou hlavu. V minulém vlákně jsme Vám radili, abyste začala s chlapcem komunikovat. Na to nemáte dost odvahy. Jak se tedy chcete dozvědět pravdu? Od nás ne, my ho neznáme a spolužačka Vám může "nakukat"co chce. Takže pokud se Vám líbí, nevyhýbejte se mu a dejte mu najevo svůj zájem o něho. Chápu, že se třeba stydíte zatím z očí do očí, ale jsou i jiné možnosti komunikace. Navázejte s ním tedy kontakt písemný prozatím..A když se potkáte, pohled do očí a úsměv...Nebojte se ho, on nekouše!

doplněno 20.11.17 17:09:

Vidíte, Vy neustále hledáte důvody proto, neudělat vůbec nic! Hledejte způsob jak s ním kontakt navázat..V době počítačů, mobilů atd..by to zase takový problém být nemusel..

doplněno 20.11.17 17:28:

Tady jste dostala rad hodně. Využila jste nějakou? Co jste udělala od té doby, abyste s ním kontakt navázala a dozvěděla se pravdu?

poradte.cz/...

julie*
hodnocení

I kdybych tu odvahu měla stejně nevim co bych mu řekla a navíc vždycky když ho vidim je vždycky s jedním ze svých kámošů.
iz*

Tak s tím svým kamarádem promluv, požádej ho, aby, až se zase potkáte, poodešel, pak si budeš moci promluvit s dotyčným.

Nerozlišuješ "mít rád" a líbit se. Je v tom dost podstatný rozdíl. Jestli se mu líbí kamarádka, nemáš u něj šanci ani v případě, že ona by jej nechtěla.

Ptát se cizích lidí na názor, co si myslí někdo, koho neznají, je poněkud "pošetilé". Chceš-li znát jeho názor, od nikoho jiného než od něj se jej nedozvíš.

julie*
hodnocení

Tak mi teda poraďte co mám dělat když s nim nemůžu mluvit osobně, když pořád chodí s těma svíma kámošema
julie*
hodnocení

Jedinou radu kterou jsem dostala byla abych s nim promluvila ale to neni to tak lehký

Tak zkuste tužku a papír. I písemně se dá komunikovat!

liska*

A co mu bude sdělovat? Líbíš se mi. /?/ Líbím se ti? Nepůjdem někam se projít? Můžeš na mne počkat před školou? Chceš se mnou chodit?

Když ona cokoli z toho napíše, a on o ni zájem nemá, tak se holka ztrapní a kluk tím akorát pobaví kamarády.

Ona jen může vytvářet situace, kdy na sebe narazí nebo se setkají v rámci nějaké akce.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, kluk, který nepozná holku, kterou má rád (údajně si spletl jméno), za Vaše trápení nestojí. Takže, pokud spolužačka nekecá, aby ho získala, tak se mu nevnucujte. Ovšem, chtějte vysvětlení od něho a přímo. Zdravím!

doplněno 20.11.17 16:58:

Aha, tak zřejmě jde o nějaký dlouhodobější problém v komunikaci. Už jste se na toho kluka usmála?

Už jste mu něco pochválila (účes nebo oblečení)? Nějaké škádlení už proběhlo?

doplněno 20.11.17 17:38:

julia - nemá to význam. Vy jste mlčenlivá a bez nápadu, on má kolem sebe kamarády a navíc se mu líbí Vaše spolužačka. Nechte ho plavat a promlčte se k jinému idolu, který bude třeba mít o Vás skutečný zájem.

liska*
hodnocení

0x

Ten kluk to tak neřeší, jako vy dvě. Třeba opravdu neví, která se mu líbí víc. On na to nejspíš nemyslí. Holky jsou v těch citových věcech dál, než stejně staří kluci. Ti mají v hlavě ještě tisíc jiných věcí. Jsou to ještě ucha. Nevím, proč by ses mu měla vyhýbat, nebo se snažila zapomenout. Buď dál fajn a pohodová, jen se nevnucuj. Vždyť se nic neděje. Hlavně nedělej uraženou, tohle už kluci vůbec nechápou. Proč si to do budoucna kazit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]