Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahraniční E.shop / Potřeby na ruční práce

Od: totak® odpovědí: 6 změna:
Zdravím všechny milovnice vyšívání a podobných kratochvílí. Víc hlav, víc ví, tak se ptám jestli některá ( některý ) z vás nezná levnější zdroj plastové kanavy. Sám se dost vyznám na Aliexpress ale našel jsem jen obdélníčky 22x25 za šílenou cenu přes 6 dolarů. To je dražší jak u nás. Žena si sama něco dohledala na e.bay ale ani tam to nebyla žádná láce. Nemáte další tipy, kde hledat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To se u některých produktů stává. Také jsem se s tím setkala, že je to u nich předražené a důvod mne žádný nenapadá. Našla jsem namátkou tohle: fr.aliexpress.com/...

hodnocení

2x

Proč ji chcete kupovat v zahraničí, když u nás je běžně dostupná za relativně levný peníz?

prima-obchod.cz/... - 37x41,5 cm, 25,- Kč/ks

fler.cz/...

detske-obleceni-tygrisko./... (tady si ji musíte vybrat z nabídky galanterie, jinak je to dlouhý odkaz)

Protože tady se zboží prodraží tím, že se za poštovné zaplatí víc, jak za samotné zboží. A to někdy člověka irituje. Z Číny je poštovné zdarma.

hodnocení

2x
Já občas zavítám na fler.cz. Je to takový ráj pro všechny milovnice ručních prací, kde své výrobky nabízejí k prodeji, ale dají se zde nakoupit i jakékoliv potřebné materiály. Nemám ale představu za kolik se plastová kanava u nás normálně kupuje, ale přesto mrkněte na toto. fler.cz/...
hodnocení

Díky všem. Já to říkal, že víc hlav, víc ví.

Já to říkal, že víc hlav, víc ví.

A proto chodí policajti se psem ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]