Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vraceni kabelky

Od: da odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
Dnes jsem kupovala 17.11. V Orsey kabelku, CHtěla bych ji vrátit a taky vrátit peníze. Důvod vrácení je nevhodný dárek . Dokázali by jste mi poradit? Předem děkuji .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

Pokud by to bylo objednáno z netu, tak by to šlo vrátit bez udání důvodu do14 dnů . Jinak nevím -to by musela prodavačka zavřít obě oči, aby vrátila peníze. Je to jen na dobré vůli prodavačky,ale spíš s tím nepočítejte.

Není - nemusí to být - na dobré vůli prodavačky. Ony mají nějaké směrnice, kterými se musí řídit.

Vypomáhám občas v obchodě, kde vracet peníze nesmíme. Ony ty peníze totiž jednoduše nejdou vůbec odepsat z kasy! Prostě není způsob, jakým bych je odečetla. Takže i kdybych strašně moc chtěla (a ano, párkrát jsem i chtěla...), tak to nemůžu udělat - nemám jak. A myslím, že Orsay to nebude mít jinak.

Ale samozřejmě za zeptání člověk nic nedá *frajer*

meandra*
hodnocení

1x

Pokud jsem zboží koupila v kamenné prodejně, občas se stalo, že jsem zboží chtěla vrátit. Nikdy mi nevrátili peníze, ale vždy mi byla umožněna výměna zboží za jiné ve stejné nebo vyšší ceně s tím, že jsem rozdíl doplatila. Jediný kamenný obchod, o kterém vím, že vrátí peníze, je CA.

hodnocení

1x

Našla jsem starou diskuzi, ohledně Orsay, každopádně tam někdo píše, že zboží zakoupené v obchodě berou zpět omlazeni.cz/...

Kopíruji příspěvek, takže jedině zkusit, za zkoušku nic nedáte ...

NÁŠ SERVIS V PRODEJNÁCH

Výměna zboží / vrácení peněz

Zboží zakoupené v prodejnách ORSAY lze vyměnit v průběhu čtyř týdnů. Při předložení paragonu obdržíte peníze nazpět.
...zkop írováno z ofic. stránek Orsay

repkin*
hodnocení

0x

S čím chcete poradit? Normálně půjdete na prodejnu a požádáte je o vrácení peněz a vysvětlíte důvody. V Orsay nakupujeme již několik let a zatím nikdy s ničím nebyl problém, vždy nám vyšly vstříc. Ani jste to nezkusila a už hledáte problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]