Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblek - Kde ho koupit

Od: hnus odpovědí: 4 změna:

Přeji krásný večer všem.

Mám pro vás všechny dotaz, budu si chtít koupit oblek ale nevím kde, ten kvalitní co vydrží. Mám spousta obleků ze zary ale to je hnus, nechápu jak jsem si to mohl koupit :-D

Cena je mi ukradená samozřejmě aby to nebylo zas přehnaně extra moc, max. těch 20 tisíc. Koukal jsem, že Hugo Boss má pěkné recenze, Bandi ani Blažek nic moc co čtu, tak jsem se obrátil na Vás, kde myslíte že seženu super kvalitní oblek, který opravdu padne? A když by třeba ten Hugo Boss, vyplatí se jet někam do zahraničí ho koupit? Je tam velký cenový rozdíl? Děkuji předem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jethruu
hodnocení

0x

Nevím, zda vás moje odpověď uspokojí, ale nejlepší obleky mám z Polska.

hodnocení

0x

Do dvaceti tisíc pořídíte oblek na míru - ceník pro info suitandme.cz/... ale krejčovských firem je víc.

Jinak dost pánů z méhé okolí opakovaně využívá výprodeje v Německu či Rakousku.

hodnocení

0x

V Prostějově bych šla ke Koutnému. Má svoje značkové prodejny i v Praze, Českých Budějovicích a Ostravě, ale jinak se jeho obleky prodávají i v jiných prodejnách pánské módy, viz mapa v odkazu.

pohanka*
hodnocení

0x

Praha 1 Havlíčkova 11, obchod Grant. Tady jsme s manželem většinou uspěli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]