Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
na tuhle otázku jsem se chtěla zeptat už dlouho. Do školy jezdím každý den s jedním klukem (ještě se 2 přáteli) - říkejme mu X. V září jsme spolu pořád mluvili, stále se mě na něco ptal, ale pak přišel den, kdy jsem jela jen s ním a ještě jedním kamarádem z vysoký, který je jindy stále potichu, ale najednou pusu nezavřel. X si sedl na druhý konec kupé, celou dobu ze sebe nevydal ani hlásku. Když jsem se ho zeptala, jestli se něco neděje, usmál se a řekl, že ne. Od té doby se mnou prakticky nemluví. Když se ho na něco zeptám, odpoví, ale konverzaci nikterak nerozvíjí. Už jsem z toho zoufalá. Chová se takhle skoro 2 měsíce a mě to mrzí a trápí mě to. Poraďte mi prosím? Co se s ním děje?
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.