Nejste přihlášen/a.
Jaké těsto je vhodné na přípravu sušenek? Mám takový lis (?), který se naplní těstem a poté se ho přímo na plech vytlačuje. Nedělala jsem je nejméně 10 let, recept se mi někde zatoulal. Děkuji za odpovědi.
Kami děkuji za reakci. Já se asi špatně vyjádřila, ale to nevadí. Já používám LIS NA TĚSTO , mám upečeno linecké, vanilkové, kakaové i skořicové a ostatní druhy cukroví.
Vámi udaný recept je bezva, jde o základní recept 10 + 20 + 30, zde je trochu mouky nahrazeno podinkem, musí to být také výborné. Pro mne nová informace, že jde cukroví dělat i přes lis na česnek.
Jeden člen domácnosti si přeje upéct cestovní slané sušenky a já nevím jak na to. Nerada válím těsto, tak bych je chtěla protlačit lisem na těsto.
Kami, jde o starou otázku , pravděpodobně nejde obodovat, tak alespoň takto
25 let používám během roku list na sušenky, ale nikdy jsem nedělala SLANÉ sušenky.
Prosím, nemáte někdo recept na slané sušenky, které jdou vytlačovat z lisu na těsto? Net je plný receptů se srouhaným tvrdým sýrem, ale mám za to, že hrudky sýru přes lis nepřejdou a já se zblázním. Nebo se pletu? Děkui za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.