Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bělení zubů doma

Od: lucie27* odpovědí: 8 změna:

Má někdo radu jak po domácku vybělit zuby?Slyšela jsem, že se má používat jedlá soda, ale nemám to odzkoušené.Předem díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dokonalou odpověď naleznete například zde: beleni-zubu.net/...

doplněno 21.04.09 09:08:

beleni-zubu.net/...

hodnocení

0x

V lékárně i některých drogeriích se dá koupit bělicí pudr. Není abrazvní, tedy drsný, obrušující. Píšou o aktivním kyslíku. Když jsem tak o tom mluvila před rodinou, dostala jsem ho k svátku *hi*. Mám s hřebíčkem. Chuť není nic moc, ale co bych pro bělost zubů neudělala, že jo. Chvilku se mi zdálo, že fakt budu mít zuby jako alabastr, ale zas až tak ne. Mám el.kartáček, ten vřele doporučuji, frekvence návštěv zubaře se zmenšila citelně, ale nezářím bíle *nevi* Asi to není tak jednoduché. Koukejte na starší herečky a herce. Mají známosti i prostředky a zuby nic moc barva. Pokud mají svoje. Ať se vám to podaří *smich*

hodnocení

0x

Zasažená marnivostí jsem se chtěla se svou zubařkou domluvit na vybělení zubů. Je moc příjemná, zodpovědná a milá. Bělení mi nedoporučila a sama má zuby nic moc bílého. Kdyby to bylo bůhvíco skvělého, proč by tomu sama nedělala reklamu? (Je asi o 10 let mladší než já.) Zkoušela jsem zubní pastu Rembrandt a nic. Na White pearl z drogerie jsem se ještě neodhodlala.

lucie27*
hodnocení

Děkuji všem za rady.White Pearle jsem pro změnu vyzkoušela já, ale bohužel, kýžený efekt se nedostavil.Tak se asi budu muset spokojit s tím, co mi příroda nadělila*nevi*.

blanca*
hodnocení

0x

Ahoj,párkrát jsem zkusila vyčistit zuby s citronovou šťávou a solí.Obojí nanést na kartáček a čistit.Chutná to hnusně a pomůže to na chvíli,ale není to dobré dělat často,prý to nějak ničí sklovinu *ee*.Zkoušela jsem už taky kde co,ale trvalý efekt nikde *sok*.

mafik0512
hodnocení

0x

Někdo mi říkal, že na kartáček kypřící prášek, ale zatím to vyzkoušené nemám, ale zkusím. Až budu vědět výsledek, písnu:)

To jsem zkusila jednou, když mi manžel zákeřně odvezl kamsi na školení poslední zubní pastu a něčím jsem si ráno ty zuby vyčistit musela. Není to až tak moc nepříjemné, je to trochu slané a pění to, ale na bělení to účinek nemá.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Řeknu to takhle : Jako kuřák a kafař občas použiju na pastu jedlou sodu, která funguje jako abrazivo.Trochu to pomůže ale zuby nevybělí. Každý má tu sklovinu jinak zabarvenou a upřímně, moc těm běličům co používají Stars nevěřím. Chtěl bych jejich zuby vidět po 30 -ti letech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]