Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Protiskluzove podlozky, zkusenosti?

Od: alena350* odpovědí: 8 změna:

magnet-3pagen.cz/...

Dobry den, rada bych si precetla osobni zkusenosti, hlavne jestli se udrzi na botach, jak dlouho..? jestli plni to, co slibuje nazev, i na snehu a ledu..?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Tak bych tomu vůbec nevěřila.Drží to tak do prvního vlhka.Nenechte se nachytat, takováto udělátka... toho jsou plné katalogy a net a stojí to za dvě věci.

Můžete vyzkoušet, na Ebay jsou za pětikorunu ;)

hodnocení

0x

Po několika metrech se to zanese sněhem a bude to klouzat. Pokud podrážky nejsou "traktorové", kloužou.

hodnocení

0x

Magnet prodává jen předražené nesmysly, nejlepší jsou zavařovací gumy, omotat botu a pohoda. Osobní zkušenost nemám, ale je to prý nejlepší, ovšem kde ty gumy dnes sehnat, nevím.

doplněno 12.11.17 16:49:

Teď mají na poštovné zdarma.cz protiskluzové podložky za 195 korun a vypadají, že něco vydrží, Zkuste se podívat.

hodnocení

0x

Mám protizkluzovou podložku pod koberečkem v kuchyni a funguje krásně, na botech nevím.

hodnocení

0x

měla jsem takové návleky s ocelovými hroty a spadly po 10 krocích.

alena350*
hodnocení

Dekuji i za nazory, zkusenost byla jedina, sice jen s podobnym produktem a za jinych podminek...

Prave otazka, jak dlouho to vydrzi v necase, mne zajimala nejvic.

Mam i jine, sice ucinne, ale hur se nazouvaji a do auutobusu je to problematicke.

Takova guma okolo boty s kovovymi hroty...

hodnocení

0x

Škoda peněz. Určitě to nebude fungovat. Tento obchod je nabízí předražené zboží. To zrcátko, co tam nabízí za 139 korun stojí u Vietnamců 30 korun.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]