Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kluci a já

Od: 1235katka odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, vím že mi asi nekdo neporadí, ale tak proč to nezkusit,že? Je mi 13. Moje kamarádky mají nebo měli kluka už někdy v 9 letech narozdíl ode mne, která ještě nikdy kluka neměla. A minulej školní rok jsme jeli naše třída a 8.B na školu v přírodě ( neznali jsme se ). Když byl přeposlední den tedy byla diskotéka tak jsem se tam seznámila s klukem z 8.B no a..když byl konec školního roku tak mi napsal a tak jsme si psali přes prázdniny no a mě se tak trochu zalíbil :DD A tak jsem mu psala i já no a když to vypadalo docela slibně i jsme se smáli a všechno tak jsem mu psala sama od sebe jenže jsem ho nezdravila ve škole, protože jsem se styděla. A asi před měsícem jsem mu napsala a on: BĚŽ DO P*ČE. A byla to dost hnusná konverzace a brečela jsem a tak no...Pak mu psaly i káočky atd. takže se tedka vůbec nebavíme a mě mrzí, protože to byl fajn kámoš...:(((( Takže bych to nějak chtěla vrátit zpátky, ale jak?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Ahoj. Pokud se chlapec vyjadřuje tak vulgárně, vykašli se na něj. Je to hulvát! A nevěř všemu co ti kamarádky napovídají. Je ti 13, fajn kámošů určitě potkáš ještě spoustu!

dylin
hodnocení

2x

Ani to neřeš, za dva roky (3 roky) jdeš ze základky... chlapů ještě potkáš tolik, že si na tohohle joudu ani nevzpomeneš. Radši si vybírej, kam po škole, aby tě to bavilo. :)

iz*
hodnocení

2x

Neměla bys věřit všemu, co ti spolužačky nebo kamarádky napovídají → většina z nich na tom bude stejně jako ty. A ve 13 letech nemáte žádná zmeškáno.

Na kluka, který se k tobě zachoval podle popisu, bys vůbec neměla myslet. (Nebo se ti jeho jednání tak líbilo, že bys stála o opakování?)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]