Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouho zavedený tampon

Od: mon* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, měla jsem zavedený tampon přes noc a ráno velmi brzy stávala a spechala na vlak a zapomněla jsem si vyměnit tampon. To jsem zjistila až teď, takže jsem ho tam měla zavedený cca 16 hodin, což je dost. Hrozí mi něco? Co mám teď dělat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Teď už s tím neuděláte vůbec nic. Nedávno jste zde psala o tom, že máte gynekologické problémy. A tímto přístupem si na ně právě zaděláváte. Nerýpám, jen radím - buďte zodpovědnější ke svému zdraví.

iz*

Souhlasím s Kapkou, nebudete-li ke svému zdraví přistupovat zodpovědně, Vaše problémy se těžko zlepší.

V případě, že máte gynekologické problémy, nemusí být tampony nejvhodnějším řešením. Objeví-li se nějaké problémy, jděte co nejdříve k lékaři.

mon*
hodnocení

S tím jsem u doktorky byla, dělala mi výtěr a vše v pořádku, přes léto a teď v nové škole mi ty problémy vymizely, tak těžko říct, co to bylo, jestli stresem, kterého jsem na střední měla fakt hodně...

hodnocení

1x

Vyměň ho a nic se neděje. Tampon není toxický a pokud "neprotekl", je vše v nejlepším pořádku. A jestli protekl, tak máš špinavé kalhotky;)

gjds
hodnocení

1x
Kdyby ti bylo špatně nebo se ti objevily nějaké gynekolog. problémy, tak za lékařem. Pokud ti nic není, tak ok.

hodnocení

0x

Vyndej ho a neřeš to. Stalo se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zavedení tamponu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]