Mám takový dotaz. Před 2 týdny jsem měla poprve sex a byl nechraneny (muj přítel se ale neudelal, má dlouhou výdrž -a pro jistotu sme se sexem skoncili docela brzo ). Ted mam ale strach, abych nebyla třeba těhotná. Je sance, ze jsem? A ze uz mi tehotensky test ukaze vysledky? Menstruaci bych mela dostat za 2 týdny, ale včera sem zacala brat prasky (antikoncepci), takze se mi posune (a jelikoz bude vyvolana prasky, tak z ni nepoznam, zda jsem tehotna nebo ne).
Za měsíc od soulože bych si udělala pro jistotu test, však stojí jen 40Kč a v raném stádiu to lze řešit potratovou pilulkou. A takové blbostu už nedělejte! Třeba mně s nadsátkou k otěhotnění stačí, když na mě chlap hodí trenky. Za svůj život jsem měla 2x nechráněný pohlavní styk a mám 2 děti. A to i ve věku, kdy lékaři varují, jak se plodnost žen snižuje.
Pravděpodobnost je malá, ale je. I šance 1% na početí je šance, že jste zrovna těhotná. Některé se o to snaží dlouhé roky a nic a přitom jejich šance jsou značně vyšší. A teď se v tom vyznejte.
No hlavne HA se ma zacit brat 1. den menstruace. Ted se jeste aspon 8 dni musis chranit jinak. Tehotensky test si kup tak za mesica uvidis. A priste pouzijte aspon kondom.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.