Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest bricha pri pouzivani tamponu

Od: end odpovědí: 4 změna:
Dobrý den začala jsem používat tampony. Tampony jsem používala i předtím ale ne tak často. Teď jsem si všimla že když ho v sobě mám tak mě bolí břicho ale jen na dotek když si ho zmáčknu. Tak by mě zajímalo jestli to mám z těch tamponu nebo to jsou menstruační bolesti popřípadě vsugenerovana bolest.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím.
V prvé řadě to jsou zcela zjevně potíže /bolesti/ menstruačního rázu.
Pokud jsi hodně citlivá,mohou být i vsugerované.
Z tampónů bolest jistě není.
iz*

Bolesti "menstruačního rázu" by nejspíš nebyly jenom při zmáčknutí břicha.

K otázce: Jestli bolesti nemíváte i při používání vložek, nemělo by podle mého laického názoru jít o menstruační bolesti. Ale přes internet nedokáže nikdo posoudit, čím by mohly být bolesti způsobeny.

hodnocení

0x

Hezký den,mně se tohle stávalo,když jsem si tampon nezavedla dostatečně hluboko. Tak to pak jakoby bolelo. Zkuste zavést tampon hlouběji. Pokud bolest přesto nepoleví,pak by šlo spíše o menstruační bolest.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak si zavést tampon

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]