Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na kvašenou zeleninu

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:

Zelí nakládám už léta bez problémů a mám ho výborné. Ale míchanou zeleninu jsem zkusila 2x a pokaždé se zkazila. Jaký je přesný postup a jde to taky v zeláku bez okraje na vodu nebo v čem to děláte. Děkuji.

doplněno 07.11.17 17:50:

ve všech návodech se používá ta speciální nádobka s toui tyčí, ale em,ě zajímá, zda má někdo zkušenost s nakládáním do zelákuk s okrajem na vodu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

Mohl by vám pomoci tento postup , Alenka to tu vysvětluje srozumitelně

stestivmemzivote.blogspot/...

doplněno 30.10.17 20:40:

a nebo zde

zdenicka.eu/...

hodnocení

ta nádobka je moc pěkná, ještě tak zjistit jak se jmenuje a kde ji koupit

Sice to není úplně ta stejná, ale 2x pro inspiraci

orlikovi.net/...

keramikaportal.eu/...

hahanaj*

napište paní na blog, odpoví vám -ale jak píše je z nějakého trhu

doplněno 31.10.17 10:23:

zadala jsem si do Google kvašák keramika a je jich tam ,až oči přecházejí...např...

fler.cz/...

prodejkeramiky.cz/...

hodnocení

0x

zkvaseno.blogspot.cz/...

Sice neporadím, ale vím kde to vědí :)

doplněno 31.10.17 11:45: Blbiny? Že bych špatně hledal? Myslel jsem že to je blog paní která provozovala web "jde to zkvasit". Tam bývalo všechno možné, jen kliknou holub do menu stránky. Jsem na mobilu a dochazí mi volná data tak jsem stránky nenechával načíst celé. Myslím ale že odkaz bude správný.
hodnocení

Já chtěla radu a ne takovéto blbiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kvašená zelenina
Otázky na téma nakládání zelí

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]