Ahoj vsem,mam problem. Dva měsíce sem nedostala mesicky,nikdy predtim sem s tim problém nemela,vzdy pravidelné jak hodinky. Beru HA,sexuálně aktivní jsem již delsi dobu,ale ačkoli beru antikoncepci,s přítelem si davame pozor aby se tzv.neudělal do me. Kdyz se nedostavila první prikladala sem to stresu a bohužel špatně užité antikoncepci(spletla sem se o den),resp.mela sem opět začít dalsi plato v sobotu a ja zacla v pátek,tak sem postupovala dle návodu na baleni HA a mam dojem ze ani sexuálně nezila(uz je to delsi dobu,nejsem si jista). Dalsi MS sem mela dostat asi pred týdnem ale opět nic...vzhledem k tomu ze sem byla 14dni mimo domov nemohla sem to ihned resit s gynekologem,a proto k němu jdu ve čtvrtek. Žádné příznaky těhotenství nemam,ani změna postavy,akorát strach a obavy...nemáte s touto situaci nektera zkušenosti? Sem mladá a velmi se bojím brzké návštěvy gynekologa,těhotenství by byl obrovský problém. Mockrát děkuji a preji příjemný večer
Jediné, co vám zde můžeme napsat je to, že jsou dvě možná vysvětlení: 1.porucha cyklu, 2.těhotenství. Třetí alternativa mne žádná nenapadá, ale kdo ví. Jedině lékař gynekolog vám dá odpověď.
Tak těhotenský test k vyloučení těhotenství není na škodu. Bylo by pak hned o možnou příčinu absence menstruace méně. Je však pravděpodobné, že může být na vině klidně antikoncepce a lékař může chtít předepsat jinou. To, že půl roku fungovala neznamená, že nezačne "zlobit" po čase - např. tím, jak se nám v těle mění hladiny hormonů atd..
mesicky
Test sem delala ale uz je to tak měsíc a půl-negativní Ano,je to možné,ale to je asi na posouzení gynekologa.já osobně přemýšlím a antikoncepci ve formě tělíska
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.