Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravé sezení

Od: petulinas* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, ráda bych se zeptala, co děláte proto, aby vás v práci nebolely záda ze sezení u počítače? Jaký máte názor a zkušenosti se zdravotní židlí, zda to je opravdu rozdíl a záda vás přestaly bolet. Děkuji mnohokrát

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když už musím být delší dobu u PC, tak mám kvalitní kancelářské křeslo, které si sklopím do polohy pololežmo a záda nemají šanci zabolet*smich* Zdravotní židli neznám...

doplněno 28.10.17 15:42:

@petulinas: V kancelářském nábytku. Já už ho mám 19 let a nedám na něj dopustit. Ale pozor při výběru! Musí mít vysoké opěradlo (do půl zad nestačí, moje má skoro do půl hlavy), pevné, ne pružné a stabilní podvozek. Ideální by byla možnost vyzkoušet si ho na prodejně. Mám ještě jedno, to má krátké a pružné opěradlo a to se nedá s tím pohodlným srovnat.

V příloze dva příklady, na barvu tady nekoukejte.

Zdravé sezení
Zdravé sezení #2
petulinas*

To není vůbec špatný nápad :D Děkuji .. a kde takové křeslo pořídit?

hodnocení

0x

Driv se i doporucovali klekacky.
Osobne to resim tak, ze se zvednu a jdu tvorit hodnoty rukama :)

hodnocení

0x
Nejlepe asi tak , ze si lehnu a srovnam si zada. Nejlepsi je , ale jit robit rukama.

hodnocení

0x

Já cvičím a chodím plavat.

hodnocení

0x

U počítače trávím poměrně dost času a hledal jsem židli, která by ulevila zádům. Před sedmi lety jsem pořídil židli spinalis zdravotni-zidle.cz/... a zatím jsem spokojen. Záda se sice nelepší, ale hlavně nezhoršují. Na divný pocit při sezení si člověk rychle zvykne. Ovšem cena je trochu vyšší.

liska*
hodnocení

0x

Moje fyzioterapeutka sedí u PC na baloně. Teď jeho velikost a míru nahuštění. To by mohl potadit prodejce nebo je to v přiložených pokynech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]