Nejste přihlášen/a.
Ahoj, no o sebevědomí je tu spousta témat-stačí zadat do vyhledávače. Ale co vím, že sebevědomí nepramení jen z toho, že jsem "pěkná/ý"..to je strašně málo..ikdyž si to spousta lidí nejspíš myslí. Zdravé sebevědomí je uplně o něčem jiném..hlavně to slůvko SEBEVĚDOMÍ..jsem si sám sebe vědom, beru se takový jaký jsem a jsem sám se sebou spokojen.
Sebevědomí nespočívá v ničem z toho, co jste vyjmenovala, to jsou jen drobné podpůrné věci. Hlavní je charakter a povaha člověka, schopnost empatie a pomáhat, vytvořit něco, nechat za sebou nějakou práci, ...
Sebevědomí spočívá v tom, co člověk dokázal. Ne v tom, co mu někdo říká nebo (jako zde) píše. Sebevědomí najde každý jenom sám v sobě.
Tohle je klasický, ženský paradox mnoha koket. Zkusím ho přeložit do češtiny :
Dost lidi mi rika ze sem pekna, ( o lichotky nemám nouzi )
je dost o me zajem ( točí se kolem mě zájemci o seznámení )
a mam pritele ( jednoho už jsem klofla, ale těch pár záložních mi příjemně lechtá a zvyšuje ego )
Jenze ja si neverim a neprijdu si hezka.. ( kromě již zmíněných lichotek to chci slyšet a číst ještě tady ).
My zde nedokážeme posoudit jestli jste pěkná nebo ošklivá. Ale mějte se ráda se vším co k Vám patří. Chovejte se přirozeně a nepřetvařujte se před nikým. Snažte se zaměřit na to co z Vás vyzařuje, jak působíte na své okolí. Když se vedle Vás budou cítit druzí v pohodě a dobře, budete se tak cítit i Vy. To, že jste pohledná je jen bonus k tomu, jaká jste, jak se chováte, jak se vyjadřujete, jak dokážete zaujmout druhé. Na to se soustřeďte především.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.