Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tian De na růst vlasů přípravek

Od: lenule odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

je mi 35 let hodně mi padají vlasy,mám je hodně řídké,jsem ŽENA :-D ano kuřačka přiznávám :)

chtěla bych se zeptat jestli máte prosím někdo zkušenosti s výrobkem Tian De? děkuji a přeji hezký den :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x

Dobrý den, konkrétně tento přípravek neznám, ale zázraky bych nečekala. Prvně by se mělo zjistit, jaká je skutečná příčina padání vlasů. A pokud máte lékařku se stejným přístupem, jako je u nás ( no, dokud nemáte lysiny, tak to nebudeme řešit), tak to bude těžké.

Spouštěčem může být stres, genetika, testosteron (ano, i u žen), jídlo, chemie... Můžete zkoušet všechny přípravky, ale v konečné fázi zjistíte, že jen stimulují (prokrvují) pokožku a účinek je mizivý, žádný či dočasný (i placebo funguje). M.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, podle mě se jedná o předraženou kosmetiku. Padají-li vám vlasy, pravděpodobně byste to měla nejprve řešit s obvodním lékařem, kde je problém. To není normální, že vám padají vlasy. Dále si myslím, že než nějaká vodička na hlavu je lepší výživa zevnitř - tedy to, co sníte. Např. kvalitní a vyvážená strava s dostatkem vitamínů a minerálů.

iz*
hodnocení

0x

Žádné "přípravky pro růst vlasů" nefungují, jsou to vyhozené peníze. (Mona a Eulalie to napsaly moc slušně.)

hodnocení

0x

Lenule, všechny tyhle přípravky fungují. Opravdu vlasy po něm rostou. A to dost rychlým tempem. Jenže rostou vlasy, které v kštici jsou. Ty, které nejsou, nerostou a ani nenarostou nové. Neudělají se nové cibulky a z nich nové vlasy nenarostou. *plac*Má zkušenost se selzinkem, který takhle funguje.

Máte vpořádku štítnou žlázu? Neberete nějaké hormonální léky? Třeba kortikoidy?

hodnocení

0x

Kute si prášky Donna hair a vodičku Biohar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]