Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máte některá zkušenosti s čištěním pleti ultrazvukem? Naposled, když jsem byla u kosmetičky, tak mi to nabízela místo klasického. Řekla jsem, že to kdyžtak vyzkouším příště,ani jsem o tom předtím neslyšela.
Cenově to vychází o malinko dráž než to mechanické. Spíš by mě zajímalo, jestli je po tom ulrazvukovém čištění pleť líp vyčištěná nebo co
Ahoj,
já jsem na byla na čištění pleti ultrazvukovou špachtlí třikrát. A upřímně, žádný výrazný výsledek to nemělo. Čekala jsem že mi to vyčistí póry a že budu odcházet s čistym obličejem, ale nestalo se. Tak jsem to ještě opakovala dvakrát a nic. Ale můžeš to zkusit, třeba nějakou tu změnu uvidíš Jo a taky ten zvuk co vydávala ta špachtle nebyl příjemný, chvíli mi to trhalo uši
Já na tomhle čištění pleti byla několikrát a vyhovuje mi to.Pleť mám mnohem hladší,čistější a takovou rozzářenější nebo nevím jak to popsat...jednoduše vypadá hezky.Právě přemýšlím, že bych si ten čistič co moje kosmetička používá pořídila i domů. Ale tak každému může vyhovovat něco jiného
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.