Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vychytávka na uložení napínacích prostěradel

Od: id odpovědí: 8 změna:

Prosím, máte někdo vychytávku na kulturní uložení napínacích prostěradel do komody? Volně do police uložit nejdou, poskládat také nejdou a když otevřu komodu a vidím tu hrůzu, tak mám vztek. Snad ušiju látkové pytlíky (jako na školní přezůvky) a jednotlivá prostěradla tam nacpu. Věřím, že máte lepší nápad, poradíte? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
hahanaj*

ano přesně jako ve videu skládám

hahanaj*
hodnocení

2x

naskládat jdou pěkně a složím je jako klasická , ale musíte vložít rohy do rohů a pěkně složit na 3x a máte pěkně složené prostěradlo, žádnou roličku

id
hodnocení

hahanaj - složit jdou elastická bavlněná, ale nejdou složit z hrubého froté. To když poskládám, tak prostěradlo z postele 220 x 200 cm má na výšku 30 cm a tvar neudrží.

hahanaj*

popravdě ,tak veliká nemám

kepler*
hodnocení

2x

Já bych se s tím nepáral. Jako nejjednodušší, nejrychlejší a velmi estetické i praktické bych použil krabice s víkem. Prostě bych tu příšernou textili narval do krabice a šup s ní do regálu. Používám to taky tak. Vymalováno!

domovia.cz/...

Jistě by se daly najít i větší.

id
hodnocení

Děkuji za nápady, už vyzkoušeno. Jedno obr prostěradlo je v čelence (musím vyrobit další) a také 3 krabice s víkem se mi vlezya do komody. Teď jen vše uspořádat a pak s úsměvem budu otvírat komodu.

hodnocení

0x

Vychytávku nemám, ale určitě nemám problém je jen tak nacpat do police (froté) nebo složit (bavlna). To složení není perfektní a občas je to k vzteku, ale dá se to. Chytnu za rohy, přeložím jednou, položím na postel, urovnám záhyby a pak jen překládám na půlky tak, aby ty rohy zůstaly na rozích. A nebo jsem je měla v plastových košíčcích, ale to byly v podstatě ve stejném stavu jako volně ložené v polici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]