Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem si koupila tablety CURAPROX na odhalení plaku. Vyčistila jsem si zuby, vypláchla vodou a dala tabletu. Po 1 minutě jsem to vyplivla a vypláchla si pusu. Na zubech jsem neměla žádnou modrou skvrnu jen pár červených. Jsou ty červené nějak nebezpečné? Například že mi způsobí kaz? Obarvilo mi to i jazyk, byl skoro celý červený ale v zadu na jazyku (u kořene jazyka) to bylo celé modré. Zuby si čistím po každém jídle třikrát denně. Po tabletě jsem si také vyčistila zuby ale jazyk byl pořád modrý. Zmizí to?
Dobrý den, vzhledem k tomu, že stále žijete, tak to nebylo jedovaté. Myslím, že to časem zmizí, ale info o správném použití by mělo být i v návodu (letáku). Skvrna těžko způsobí zubní kaz - bude to jen estetická vada. Máte nějaké potíže (bolest, krvácení v ústech)? Zdravím!
Nový plak je v červené barvě, zatímco plak starší je zbarven modře. Je tedy zřejmé, kde je plak opakovaně špatně odstraněn. Nejen zuby, ale i jazyk je potřeba pečlivěji čistit. Kaz by to způsobit nemělo, zbarvení vám pouze ukazuje, kde je třeba se zaměřit na pečlivější čištění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.