Nejste přihlášen/a.
ahojky všem,., doufám, že mi někdo z vás poradí... chtěla sem se zeptat jak mam správně docílit blond barvy... tedko mam na vlasech barvu plavou blond.. je to taková světlejší hněda... ale chtěla bych se obarvit úplně na blon.. takou tu spíše do bíla jestli víte... nechci ty odstíny žlutých blnd, které jsem vetšinou docílila... poraďte mi prosím jak mam teda docílit té " bílé " blond...? zkoušela jsem zesvětlovače, ale vylezla z toho nechutně žlutá skoro kánárková blond... děkuji mejte se zatím...
Pokud chceš bílou ,tak jak já musíš nejméně půl roku chodit ke stejné kadeřnici.Pokud si to budeš dělat sama,tak skončíš jak já a to poškozené vlásky,ostříhané na ježka a žlutá škaredá barva.Ted sice nemám bílé ,ale pod dohledem kadeřnice mám celkem zdravé a pěkné a blond a pomalu se blížím i k té bílé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.