Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akné- Bioderma nebo Face Deluxe?

Od: natalie* odpovědí: 10 změna:
Ahoj všichni, přišla jsem se zeptat ohledně aknózní pleti..
mám už cca 5 let akné (je mi 16) a stále mi nic moc nepomohlo.. Uvažuji nad koupi produktů od Biodermy ( řada Sébium), jaký mate nazor? Pomohla vám? Nebo si raději příplatit za Face Deluxe? Vsem to prý pomohlo.. Chtěla bych se rozhodnout dobre, jelikož to nejsou malé peníze.. Dekuji vsem

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stany*
hodnocení

0x

Já neznám ani jednu, ale spíše je potřeba nejprve odstranit příčinu a až následně důsledky. Pokud chcete, napíši Vám telefonní kontakt na paní magistru, která se tímto zabývá a s ní můžete svůj problém konzultovat.

natalie*
hodnocení

Pokud byste byl/a tak hodný/á ..?:)

liska*
hodnocení

0x

U toho výrobku není diskuse? A zkuste si upravit zároveň jídelníček. Jsou případy, kdy pomůže, když se vynechá mléko a mléčné výrobky, nebo cukr a bílá mouka. Zkoušejte, co u Vás zafunguje. Měla byste mít dostatek B vitaminu, nalačno brát E vitamin, jíst potraviny, ve kterých je hodně zinku / semena dýní, klíčky, ořechy, luštěniny, cibule, kvalitní maso/ a pít čaj z přesličky.

liska*
hodnocení

0x

U toho výrobku není diskuse? A zkuste si upravit zároveň jídelníček. Jsou případy, kdy pomůže, když se vynechá mléko a mléčné výrobky, nebo cukr a bílá mouka. Zkoušejte, co u Vás zafunguje. Měla byste mít dostatek B vitaminu, nalačno brát E vitamin, jíst potraviny, ve kterých je hodně zinku / semena dýní, klíčky, ořechy, luštěniny, cibule, kvalitní maso/ a pít čaj z přesličky / kvůli křemíku/

majsterjoe*
hodnocení

0x
Vis co ti pomůže uplne nejvice? Krom pravidelné péči, tak pit dostatek ciste vody, neslazene caje, omezit jidla, se kterym si organismus musi vice poradit, dostatek spanku a hlavne, nestresovat a snazit se byt v klidu. Hodne stesti. *mala*

natalie*
hodnocení

Dekuji vsem za rady

hodnocení

0x

Hezký den,mně na akné volně prodejné přípravky z drogerie nebo lékárny nikdy nezabraly. Pomohl mi až Erytromicin od kožního lékaře,na předpis. Obsahuje antibiotika,která zklidní zánět. Také jsem chodila pravidelně na čištění na kosmetiku. A takhle jsem se akné vždy na čas zbavila. Sklony k akné mám ale i teď v dospělosti,vadí mi trvdá přechlorovaná voda,pak stres také působí hodně. Dobré je koupit si v lékárně zinkové tablety a ty užívat,to mi také pomáhá. Pokud máte akné rozjeté,neváhejte navštivit dermatologa.

sns
hodnocení

0x
Kup si pivovarske kvacnice a nebo jiny druh vitaminu B

hodnocení

0x

Choďte za kožným lekárom a nech vám spraví ster z akne a dať na vyšetrenie.Potom sa zistí,aké máte ochorenie a indikuje sa liečba.

kattka
hodnocení

0x

Ahoj, já mohu doporučit FaceDeluxe. Používám už půl roku a nikdy mi nic jiného nepomohlo jako FaceDeluxe. Kamarádka mi jej doporučila a už nikdy nic jiného nechci. Vřele Ti to doporučuji.

Katka Balhárková

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]