Nejste přihlášen/a.
mám už cca 5 let akné (je mi 16) a stále mi nic moc nepomohlo.. Uvažuji nad koupi produktů od Biodermy ( řada Sébium), jaký mate nazor? Pomohla vám? Nebo si raději příplatit za Face Deluxe? Vsem to prý pomohlo.. Chtěla bych se rozhodnout dobre, jelikož to nejsou malé peníze.. Dekuji vsem
0x
U toho výrobku není diskuse? A zkuste si upravit zároveň jídelníček. Jsou případy, kdy pomůže, když se vynechá mléko a mléčné výrobky, nebo cukr a bílá mouka. Zkoušejte, co u Vás zafunguje. Měla byste mít dostatek B vitaminu, nalačno brát E vitamin, jíst potraviny, ve kterých je hodně zinku / semena dýní, klíčky, ořechy, luštěniny, cibule, kvalitní maso/ a pít čaj z přesličky.
0x
U toho výrobku není diskuse? A zkuste si upravit zároveň jídelníček. Jsou případy, kdy pomůže, když se vynechá mléko a mléčné výrobky, nebo cukr a bílá mouka. Zkoušejte, co u Vás zafunguje. Měla byste mít dostatek B vitaminu, nalačno brát E vitamin, jíst potraviny, ve kterých je hodně zinku / semena dýní, klíčky, ořechy, luštěniny, cibule, kvalitní maso/ a pít čaj z přesličky / kvůli křemíku/
Hezký den,mně na akné volně prodejné přípravky z drogerie nebo lékárny nikdy nezabraly. Pomohl mi až Erytromicin od kožního lékaře,na předpis. Obsahuje antibiotika,která zklidní zánět. Také jsem chodila pravidelně na čištění na kosmetiku. A takhle jsem se akné vždy na čas zbavila. Sklony k akné mám ale i teď v dospělosti,vadí mi trvdá přechlorovaná voda,pak stres také působí hodně. Dobré je koupit si v lékárně zinkové tablety a ty užívat,to mi také pomáhá. Pokud máte akné rozjeté,neváhejte navštivit dermatologa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.