Nejste přihlášen/a.
U toho výrobku není diskuse? A zkuste si upravit zároveň jídelníček. Jsou případy, kdy pomůže, když se vynechá mléko a mléčné výrobky, nebo cukr a bílá mouka. Zkoušejte, co u Vás zafunguje. Měla byste mít dostatek B vitaminu, nalačno brát E vitamin, jíst potraviny, ve kterých je hodně zinku / semena dýní, klíčky, ořechy, luštěniny, cibule, kvalitní maso/ a pít čaj z přesličky.
U toho výrobku není diskuse? A zkuste si upravit zároveň jídelníček. Jsou případy, kdy pomůže, když se vynechá mléko a mléčné výrobky, nebo cukr a bílá mouka. Zkoušejte, co u Vás zafunguje. Měla byste mít dostatek B vitaminu, nalačno brát E vitamin, jíst potraviny, ve kterých je hodně zinku / semena dýní, klíčky, ořechy, luštěniny, cibule, kvalitní maso/ a pít čaj z přesličky / kvůli křemíku/
Hezký den,mně na akné volně prodejné přípravky z drogerie nebo lékárny nikdy nezabraly. Pomohl mi až Erytromicin od kožního lékaře,na předpis. Obsahuje antibiotika,která zklidní zánět. Také jsem chodila pravidelně na čištění na kosmetiku. A takhle jsem se akné vždy na čas zbavila. Sklony k akné mám ale i teď v dospělosti,vadí mi trvdá přechlorovaná voda,pak stres také působí hodně. Dobré je koupit si v lékárně zinkové tablety a ty užívat,to mi také pomáhá. Pokud máte akné rozjeté,neváhejte navštivit dermatologa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.