Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mam takovy dotaz - mam barvene hnede vlasy (spis tmavsi) a chtela bych zrzavou barvu. To mi asi hned tak nechytne co?:D Nechci zadne drasticke zpusoby prebarvovani, ktere mi uplne znici vlasy, tak jestli mate nejaky napad... a jeste - slysela jsem, ze zrzava barva se potom tezko prebarvuje, co je na tom pravdy?
Ahoj,já nosím zrzavý vlasy..je to super!Já jsem měla svou středně hn.s leskem do zrz,tak to nedá tolik práce..Ale zkusila bych to tak-záleží,jestli zrzavá do červena nebo do oranžova..Já mám tu druhou variantu-)!Vždy nějakou koupím podle obrázku a většinou to vyjde..Aby barva nebyla tak tmavá,ale víc světlejší a do zrz,tak nechat míň minut,než doporučují a bude to!
Důležitý je,nechat tu vaši nabarvenou hnědou barvu dost odrůst a vymýt..pak na léto hodně pomůže vyblednout sluníčko a pak bych teprv barvila..Ale pomůže i přírodní-světlý melírek-proužky a pak přebarvit zrzavou a koupit kvalitní šampon ze salonu..a jednou za čas masku a vlasy budou fit-)!Ale kosmetiku jen ze salonu,jinak to moc nepomůže,pozor na to!
doplněno 19.04.09 20:59:A rozhodně se zrzavá špatně nepřebarvuje,to je nesmysl..záleží i na kvalitě vlasů-)!Pokud by jste chtěla tu zrzavou pebarvit na blond,tak to by byl 100%problém,jinak ne-)!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.