Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z hnědé na zrzavou barvu vlasů

Od: enkeli odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mam takovy dotaz - mam barvene hnede vlasy (spis tmavsi) a chtela bych zrzavou barvu. To mi asi hned tak nechytne co?:D Nechci zadne drasticke zpusoby prebarvovani, ktere mi uplne znici vlasy, tak jestli mate nejaky napad... a jeste - slysela jsem, ze zrzava barva se potom tezko prebarvuje, co je na tom pravdy?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

danuskabou*
hodnocení

0x

Ahoj,já nosím zrzavý vlasy..je to super!Já jsem měla svou středně hn.s leskem do zrz,tak to nedá tolik práce..Ale zkusila bych to tak-záleží,jestli zrzavá do červena nebo do oranžova..Já mám tu druhou variantu-)!Vždy nějakou koupím podle obrázku a většinou to vyjde..Aby barva nebyla tak tmavá,ale víc světlejší a do zrz,tak nechat míň minut,než doporučují a bude to!

Důležitý je,nechat tu vaši nabarvenou hnědou barvu dost odrůst a vymýt..pak na léto hodně pomůže vyblednout sluníčko a pak bych teprv barvila..Ale pomůže i přírodní-světlý melírek-proužky a pak přebarvit zrzavou a koupit kvalitní šampon ze salonu..a jednou za čas masku a vlasy budou fit-)!Ale kosmetiku jen ze salonu,jinak to moc nepomůže,pozor na to!

doplněno 19.04.09 20:59:

A rozhodně se zrzavá špatně nepřebarvuje,to je nesmysl..záleží i na kvalitě vlasů-)!Pokud by jste chtěla tu zrzavou pebarvit na blond,tak to by byl 100%problém,jinak ne-)!

katerina*
hodnocení

0x

obarvit se na zrz nebude problém. Pokud barva obsahuje červenou tak s tím je pak problém přebarvit to na jinou barvu, protože červená je v barvě a na vlasech agresivní a hodně se vpijí do vlasů. Tak pozor na obsahu červené!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]