Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tmavá treska, chuť?

Od: clayman® odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
Včera jsem přemýšlel jakou rybu koupit. Zaujala mě tmavá treska, ale barva (až černošedá) se mi moc nelíbila a skončil jsem opět u pstruha.
Něco jsem si přečetl, světlou tresku znám, ale přesto bych ocenil vaši zkušenost s tímto masem.
Co vy na TMAVOU tresku? Chutná? :)
Díky

Tmavá treska, chuť?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No, mě chutná dobře a hlavně se mi líbí konzistence. Je jakoby pevnější. Příprava je stejná jako u běžné světlé tresky. Maso stejně po uvaření poněkud zesvětlá.

hodnocení

Tak už jsem jí od té doby měl. Pokud by to někomu mělo pomoci, tak středně tmavé části opravdu zbělají, ty hodně tmavé ne tolik. Každopádně barva na chuť snad ani nemá vliv... tmavé neznamená hnusné (tukové) maso.

Chuť tak nějak nějak neutrální. Není cítit rybou... není to extra mňamka, rozhodně to není špatné. Za mě pokud je dobrá cena, tak si jí koupím klidně znovu. :-D

hodnocení

0x

Mně chutná, tepelnou úpravou trochu zesvětlí a řekla byc,k že má aromatičtější chuť než bílá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]