Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
před čtyřmi týdny jsem si přivřela prst na ruce ve dveřích od auta, nehet vylezl z lůžka - po návštěvě nemocnice druhý den mi nehet vrátili do lůžka, zavázali a zadělali dlažkou (prst byl v posledním článku zlomený). Nyní jsem dlažku sundala a mám začít procvičovat, prst mi přijde v pořádku (samozřejmě je poměrně ztuhlý), nehet se mi ovšem nelíbí, pořád mi přijde jako kdyby "nebyl můj", překáží mi, je příliš citlivý na dotyk.
Co mě ale znervózňuje nejvíce, tak strup nad nehtem (doslova "zažraný" do lůžka) a modřina pod nehtem, zároveň mi přijde že spolu i se strupem sleze celý nehet. Myslíte že je to normální, nebo nehet sleze? Nemá s tím někdo zkušenosti? Na kontrolu s tím mám jít příští týden, uvažuju jestli bych ale neměla dříve.
Dobrý den, také jsem měla tuto zkušenost, ale s palcem u nohy. Měla jsem pod nehtem hroznou modřinu, bolelo to jako čert a nehet nechtěl slézt. Pár nocí jsem nemohla usnout, dávala jsem si na to obklady, škubalo v tom . Až po pár dnech mi slezl, bolest pominula a pod slezlým nehtem už rostl nový
. Modřina se zahojila, nehet dorostl a palec je v pořádku.
Na kontrolu klidně zajděte dříve, uvidíte, co Vám řeknou, ale já si myslím, že by nevadilo, kdyby Vám slezl, možná by to bylo i lepší .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.