Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy můžu dát mimčo mamce na hlídaní

Od: katka23 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den zajímalo by mě jestli by mamka mohla hlídat mimčo i přes noc. Chceme s přítelem na jednu akci v tu dobu bude malé 7 měsíců. Myslíte že by to šlo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tak povolení od MÚ k tomu rozhodně nepotřebujete..

A co si tady myslí kdo z nás není vůbec rozhodující.

Pokud malou maminka i nakrmí..a je na ní zvyklá, tak to (při oboustranném souhlasu) teoreticky samozřejmě lze.

Ostatní aspekty nechávám záměrně stranou.

hodnocení

1x

Jsou babičky, které hlídají od kojence a jsou jiné, které mají potíže se školákem - to je kus od kusu.

Záleží na tom, jak jsou na sebe zvyklé = jak často hlídá sama a jak si babička troufá. Jestliže kterákoli z vás tří nebude zrovna nadšená, počkala bych.

hodnocení

0x

Dobrý den. To záleží na mamce zda se na to cítí, aby hlídala přes noc Vaše děcko. Pokud s tím bude souhlasit ona, tak proč by to nemělo jít? Pokud si ale sama nejste jistá tím, že to máma i děcko zvládnou, pak akci oželte.

hodnocení

0x

Jak už řekli ostatní, záleží na tom, jestli chcete - Vy i maminka. A jaké má zkušenosti přímo s holčičkou. Já hlídala na noc asi roční mimino už ve 14 nebo 15, rodiče mi věřili (rodinní známí). Asi dva roky nato byla holčička i u mě doma na noc. Prostě jsem ji hlídala už tehdy dost často na to, abych s ní byla i v noci. O ničem jiném to není. Když po mně někdo chce hlídání dítěte, které moc neznám a nevím nic a jeho zvyklostech, chování, jídelníčku..., tak od toho dávám ruce pryč.

Dítě samozřejmě nechte v jeho prostředí, pokud nebývá u babičky často.

hodnocení

0x

Já hlídala cizí tříměsíční mimčo, byla to velká odpovědnost, každou chvíli jsem se dívala, zda dýchá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]