Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zdali se vám plní sny? Já mám sny reálné, splnitelné, makám na nich a stále nemohou přijít. A už si tak nějak říkám, že budu makat dál, ale nebudu na tom lpět a třeba to přijde snáz...
Jestli se mi plní sny? Ne, neplní. Mám jen dva sny, jeden sen se možná časem splnit může, ale ten druhý bohužel ne.
A jestli má někdo sny typu: chci být bohatý, úspěšný,slavný.. Tak kdyby se měly tyto sny každému splnit, tak by ekonomika pěkně rychle zanikla.. Bohužel, tyto sny se splní jen 1 z miliónu lidí..
Sny nemám, jsem realista a život si se mnou dost pohrál. Nikdy jsem cíleně o nic neusilovala, nikdy jsem netlačila na pilu, ale jsem optimista a miluju život. A vždycky si mě všechno nějak našlo samo. Za některá rozhodnutí jsem dost zaplatila, ale posunulo mě to v životě dál a poučilo, nic bych v minulosti nemělnila. Dnes jsem spokojená, mám spokojený život, mám partnera, se kterým jsem se měli potkat, ale je pravda, že někdy musím trochu ustoupit, přehodnotit některé své jednání, ale vždy se to vyplatilo.Myslím si, že by se to chtělo spíš zamyslet, jestli ty sny nejsou opravdu nereálné, protože třeba být oblíbený, najít muže snů a pod. se plní těžko. A čím víc jeden hledá, tím méně nachází. Je to na něm znát zdaleka.
Ne, sny se neplní, protože jsou plné symboliky. Když je odhalíš, pochopíš, co říkají. Já třeba mám po celý život, když se mi zdá o špinavé vodě nebo mase, znamená to nemoc. Ne někoho, ale moje. Sen mi dáva najevo, že nejsem vpořádku. jestli máš chuť, trochu pogugluj. Zadej: Symbolika snů
Sny cs.wikipedia.org/...
Sigmund Freud a sny
je to hodně zajímavé čtení.
Neříkám tomu sny, ale přání a některá, která jsem považovala za utopii, se mi splnila. O některých věcech jsem snila a ráda bych je měla, ale jen tak lehce se mi to občas mihlo hlavou, jen tak mlhavě. Jestli na splnění vašich snů makáte velmi usilovně a na splnění vám hodně záleží a hodně na tom lpíte, tak to splnění vlastně kazíte, neustálým myšlením na to narušujete tok energií, vesmír to většinou dodá, až polevíte a nebude to pro vás životně důležité.
Mě práve všichni buzerují, že se mi nic neplní, protože si to nepředstavuji, nesním o tom, že jedině tak to podvědomí vnímá a splní se. Taky si ale myslím, že je dobré na tom nelpět a tak nějak to nehrotit
Nejlepší je vyslat přání a pak to pustit z hlavy. Můžete si udělat tzv. objednávku z vesmíru, návod najdete na netu, ale tam je právě nejtěžší po odeslání na to již nemyslet. Tak jako že nejde o nic, nejde o život, splní se, dobře, nesplní, také dobře.
Budte opatrná na to, co si přejete. Bude vám to doručeno, až na to budete připravená, většinou, když to už nečekáte, nebo naprosto zapomenete. Dobře si to rozmyslete, co si budete přát.
Což o to, lze ledacos, ale každý den jedno přání, to bych nedělala, zřejmě máte hodně přání. Uvědomte si, že něco se může splnit hned a něco za rok i více let. Bylo by lepší, kdybyste si nejprve pořádně návod proštudovala.
dajka, právě i toto jsem měla na mysli, přání se mohou plnit opravdu nečekaným způsobem a ne vždy jsme spokojeni. Máme to, ale za jakou cenu.
dajka, tu knihu "Jak si správně přát" mám, koupila jsem ji tenkrát ze zvědavosti, je to trochu jiné pojetí, než jaké jsem měla na mysli, pak už jsem se k ní nevracela.
Je tu ještě jedem způsob a říká se tomu "manifestovat si svá přání". S oblibou to používám např.když ráno zjistím, že nám někdo zaparkoval před vjezdem do garáže, tím pádem se s autem z baráku nedostaneme.Takže s důvěrou pronesu:"Já mám dnes po celý den volný vjezd do naší garáže." No a tím to pouštím z hlavy, nejdu to z okna zkontrolovat, prostě tomu věřím a po celý den máme klid.
Zlatá slova! Ona se opravdu přání plní, ale kolikrát takovým způsobem, který by člověka ani nenapadl. Já jsem si v mládí přála mít veliký dům a nechodit do práce, protože jsem za komunistů dělala v podniku, kde jsem se nudila a práce se musela předstírat - doteď si vzpomínám, jak jsem si v kanceláři jako mladá holka přišla pro práci s tím, že tu předchozí mám hotovou a vedoucí - to si musíte lépe rozvrhnout, aby vám to časově vyšlo... No a teď - do práce nechodím, protože máme postiženého syna a defacto je na mě úplně závislý, barák mám taky veliký a jen lítám kolem a nevím, co dřív. Připadá mi, že bych měla udělat v domě a na zahradě spoustu věcí a nějak to nestíhám. Takže tak. Jo teď mě napadlo, je jakási kniha - Jak si správně přát, tak zkuste si ji někde najít.
Sny mám a snažím si je splnit, už se mi několik snů splnilo. Jsou to také reálné a normální sny, ale každý to má jinak. Udělám si vždycky nějaký plán, který se snažím dodržovat do kdy si chci sen splnit a snažím se ho dodržovat. nemyslím na to každý den, protože bych se pak zbláznila . Záleží co jsou to za sny, třeba podívat se k moři, postavit dům, koupit si auto. Vše je individuální.
Přání jsou reálná, v tomto stojím nohama na zemi, jen to už docela dlouho trvá a jak jsem se dočetla, že to je o trpělivosti :-/ Možná jsem vše špatně formulovala a nebo naopak ještě nebyl správný čas, kdy by se to mělo vyplnit ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.