Nejste přihlášen/a.
Protože mi občas slzí oči ve větru, někdy jdu ven v dešti nebo je mlha, nebo si jdu zaoplavat, tak jsem zakoupila voděodolnou řasenku, ale moc jsem si nepomohla. Přijdu domů a většinou mám dolní řasy otisknuté pod očima. Jsou nekvalitní? Záleží na ceně a značce? Z domova odcházím v pořádku, nechám zaschnout, dokonce jsem předem začala dávat pod řasy pudr a žádný krém, nic nepomáhá.
Ano, ono opravdu záleží na značce a ceně. Zkuste si koupit od Diora a budete vidět ten rozdíl. Samozřejmě, že je také ten samý rozdíl v její ceně. Avon, nebo Oriflame, nebo jak se to píše, to jsou šmejdy. Jsou sice o dost levnější, ale neplní svou funkci, takže nakonec jsou až moc drahé na to, že se řasenka rozmaže a člověk vypadá jak šašek.
suzymon, již jsem uvažovala nad nějakou drahou značkou, ale právě nikoho neznám osobně, kdo toto řešil, nerada bych vyhodila peníze zbytečně. Tak děkuji za radu, podívám se po kvalitní.
Maky, já jsem kvůli tomu přestala řasenku používat téměř úplně (tedy kromě příležitostí jako jsou plesy, různé větší slavnosti apod.). Jednou jsme se vraceli z VŠ tělocviku - chodili jsme na túry - a spustil se hrozný liják. V šatně nebyla zrcadla a já jsem nevěděla, že mám řasenku rozteklou snad po celém obličeji. Když jsem přijela domů, zjistila jsem, že vypadám jak ježibaba z Mrazíka. To byla poslední kapka.
ildika, právě jsem se vrátila z vycházky a měla černou čmouhu pod okem, jako by mne někdo praštil. Tak mě to docela naštvalo.
Proto když mi na líčení záleží, nedávám kolem očí žádný mastný krém, ale co naplat, řasenka musí být kvalitní.
mám také voděodolnou Esenci a vůbec mi nedrží, jak trochu zaslzím, tak konec, poletí brzo do koše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.