Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Čím plníte bagety,popř. housky

Od: denny276® odpovědí: 12 změna:
avatar denny276
Krásnou neděli drazí rádcové Prosím vás o tipy,s čím máte rádi obložené bagety nebo housky? Hledám různé kombinace, známé i méně známé můj muž je na do práce na svačinu v oblibě,ale je těžké, pro něj něco nového vymyslet, má rád když je to chuťově vyvážené Děkuji za vaše nápady

 

 

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

junkers*
hodnocení

3x

A co se nebát, a vrazit do bagety kyselé zelí? Může se samozřejmě kombinovat i s ostatními uvedenými věcmi, a nemusí ho tam být příliš mnoho, taky se může lehce omastit olivovým olejem. Mě to tak chutná, kdyby byl někdo v šoku ..*co*

hodnocení

A jo pravda.dávám kyselé zelí do hot dogu...tak proč ne sem.

 

hodnocení

2x
avatar naufrago

Houska, máslo, plátek sýra, šunka a ledový salát asi znáte? A nebo miluji papriku uvnitř, ale špatně se to kouše (paprika klouže), tak ji spíš přikusuji. No a vajíčko s hermelínem je taky bezkonkurenční. A nebo vajíčková pomazánka a na ni tuňák *mnam*


doplněno 02.10.17 11:02:

Jo, a zkoušela jste vajíčkovou s řeřichou? Je fakt, že řeřicha není pro každého, ale já ji miluji na čemkoliv. Skoro *hi*

Jethro teda má pravdu *smich*

A co vajíčková s šunkou, eidamem, okurkou a sterilovanou paprikou? Miluju to na chlebíčkách, ale doma si to nedělám. Pak se po tom na Vánoce můžu utlouct *ua*

hodnocení

Ano ano první variantu znám, tak to mám ráda já i grilovanou papriku do toho dávám. Hermelin ani tunaka mi muž nesni není to s ním jednoduché ale taková dobroucka vajíčkova pomazanka,mňam!

Pokud mu nejede hermelín nebo tuňák, je to už rozmlsanost.

 

hodnocení

1x

- máslo, plátky uzeného, trochu tatarky, křen - místo masa plátky vejce natvrdo

- hustá míchaná vajíčka, různě ochucená - na cibulce, s kousky papriky, houbami, salámem...

- vaječná omeleta a libovolná zelenina

- zbytky pečeného masa, hořčice, okurka (i kyselá)

Použít se dá prakticky všechno, co "zbyde" v ledničce :)

 

72mona3*
hodnocení

1x

Mozzarella, rajče, bazalka, sůl, olivový olej - měla jsem a je to výborné. M.


doplněno 15.10.17 18:46:

@nikc - já teď na mozzarelle ujíždím. Bazalku sice čerstvou nemám, ale používám bylinkovou sůl, ve které je obsažena. Jen si na to vzpomenu, už slintám *smich*

A varianta pro ty, co se nebojí majonézy: kombinace rajče plus Tatarka. Taky neobvykle "žravé".

To jsem měla taky, ale koupila to tak v obchodě. Opravdu to je dobré*mnam*. V pekárně Ječmínek to prodávají.

 

blanka33*
hodnocení

0x

Dobrý den, nejčastěji do bagety dávám máslo, šunku (nebo nějakou klobásku), sýr (lze použít více druhů), papriku, ledový salát, rajče a okurku ;).

 

hodnocení

0x
avatar babkazov

Já mám dnes na večeři plátek tlačenky v housce. *vtip* Klidně i s plátkem sekané nebo karbanátkem. Trošku hořčice, plátek okurky, list salátu.

A ještě kolečka cibule a nejlépe červenou! :--))

 

nikdo*
hodnocení

0x

Zkuste experimentovat se základem. Místo másla, zkuste třeba směs, dnes se tomu moderně říká DIP, z pomazánkového másla + křenu, nebo pom.m. + hořčice(plnotučná nebo dijonská) + balsamicového octa, nebo pom.m. +kečup + str. sýr, zkuste to pom.m. ochutit vymačkanou strouh. kys. okurkou - nesmí v ní být moc vody-teče to. Zkuste různé strouhané zeleniny, samozřejmostí je sůl, pepř. Možností je spousta, chce to fantazii a zkoušet. Spusta těch nápadů vám nebude chutnat, ale vytrvejte a určitě přijdete na spoustu kombinací dobrých.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]