Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
letos se urodilo docela dost bedlí. Už jsme je smažili na kmíně, taky jako řízek, i polévku jsme dělali. Nevíte někdo, jak by se daly spotřebovat jinak? Co třeba usušit? Nebo do mražáku? Nebo recept?
Děkuji a hezký den.
Do těch menších uzavřených bedel dávám směs podobnou té, jak rádci psali. Nahrubo nastrouhaný tvrdý sýr /dobrá je gouda/, stejně nastriuhaný měkký salám, pepř, spojit vajíčkem. Hlavně NESOLIT. Sýr i salám už slané jsou. Naplnit kloboučky, obalit, osmažit. S br. kaší.
Houbová omáčka na kyselo. Se smetanou, bramborami a divokým kořením.
Včera jsem našla veliký koš pravých ryzců. Ty jsou nejlepší opečené na sádle. Stejně to můžete udělat i s bedlami. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.