Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz ohledně barvení henou. Nikdy jsem jí nezkoušela, nemám s ní zkušenosti. Normální barvy na barvení vlasů mi přijdou moc brutální, měla jsem už obarvené celé vlasy na měděnou od garnieru, ale vlasy mi rostou velice rycle a tak rychle barva odrusta, nechci si zníčit vlasy častým barvením. Mám světle kaštanové vlasy a přírodně se mi tam sám dělá melír (jedná se o mé vlasy). Poradíte mi někdo prosím, jak na to, jestli to má cenu a když ano tak jakou zvolit barvu heny. Mockrát děkoju
Hena je dobrá farba, lebo oživí vlasy a nevysušuje ich, avšak je jedno akú farbu použijte, lebo všetky chytajú do hrdzava, takže z Vás bude po použití zrzka. Hena sa nesmie používať na vlasy farbené chemickou farbou, treba nechať vlasy odrásť aspoň na 4-5 mesiacov a až potom možno použiť Henu. Hena je trvácna farba, nezmývateľná. Ak nechcete byť ryšavá (hrdzavá), odporúčam radšej použiť farby LOREAL PARIS, tie, ktoré sú po 8 týždňoch zmývateľné a vlasy tak nezaťažujú.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.