Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádcové a rádkyně,
vzhledem k tomu, že je státní svátek, tak jsem nesehnala ve večerce pečivo. Zakoupila jsem tam jakousi instantní polévku, nudlovou. Vím, že není nejzdravější, ale jeden den to přežiju, snad. Doma mám ještě sardinky ve vlastní šťávě. Moje otázka zní, když si dám nudlovou polévku spolu se sardinkami, nebude mi špatně? Další potraviny, co mám doma, a které bych mohla zkombinovat s nudlemi jsou mrkev, rajče, uzené, Moravanka. A to je tak všechno. Co myslíte?
Záleží jak máte silný žaludek. Nastrouhal bych trochu mrkve, nakrájel na kostičky uzené a polévku s tím provařil.
No, mám ho slabý, proto se ptám. Ty nudle chci vyzkoušet, nikdy jsem je neměla. Pro jistotu je tedy nebudu riskovat se sardinkami. Mám tady jakože dva staré rohlíky, takže kdyby mi ty nudle nejely, tak bych si prostě musela dát ty rohlíky. Uvidím.
"anzionka", rohlíky nahřejte v mikrovlnce, a k tomu rybičky. Jinak se jedí těstoviny s tuňákem, takže byste nemusela mít problém "sardinky" a nudle z polévky a k tomu rajčata. Když časově nestíhám, také uvařím ty "vietnamské" nudle, vodu scedím k tomu párek, nastrouhaný sýr a kečup nebo tatarku, nebo rajčata. Dejte vědět na čem jste si nakonec pochutnala...
Než tuhle kombinaci, to bych si raději udělala palačinky, nebo upekla brambory a k nim cokoliv, co je doma. Mlíko, prcmáslí, zelenina, kompot, nějaký salát. Špagety s kečupem nebo rozdušenými rajčaty + česnek. Je však pravda, že se nikdy nestalo, abych doma neměla nic ze surovin, za kterých vyrobím náhradu za pečivo.
máte "100 bodou" - pobavila jste
Už sem viděl hodně, ale takovou, vámi navrhovanou, "čínskou" kombinaci fakt ještě ne
A to vařím silně nerad (takže radějí vůbec) a občas podle toho mé kombinace vypadají
Nudlová polévka? No tak do ní bych nasypal ještě nějaké těstoviny (nudle, kolínka), na 10min v misce do mikrovlnky a máte jídlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.