Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kartář/ka - jaké máte zkušenosti

Od: heavy odpovědí: 41 změna:

Čau,

jaké máte zkušenosti s kartáři/kartářkama, vyšly vám jejich předpovědi?*zmateny*

41 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Moje známá má zvláštní kamarádku. Ta žena má moc těžký život, má totiž zvláštní schopnost, na koho se podívá, začne jí před očima, nebo v hlavě, prostě vidí život toho človeka jako film, přehrává se jí jeho budoucnost. Byla už z toho na prášky, hrozilo, že se z toho zblázní. Vemte si, co za den potkáte lidí, no tak se i musela léčit, aby se z toho nezbláznila. Věděla budoucnost celé své rodiny, svých přátel, nemohla to unést.To je jen příklad, když začne být aktivní některá část mozku, kterou neumíme normálně používat.

doplněno 28.09.17 19:52:

Prokletá? To není jen tak snadné, k tomu je potřeba ale opravdu silná, velká nenávist, opravdu neuvěřitelně silná. Je ve vašem okolí osoba, která vás tak šíleně nenávidí? Pochybuji a ta žena, která vám takovou věc nasadila do hlavy, to mohla třeba říci ze zištnýjch důvodů, abyste se na ni obrátila ohledně zbavení toho prokletí.

doplněno 28.09.17 20:36:

Že vás nemá někdo rád a dělá vám naschvály, to na prokletí nestačí, to by byl prokletý kde kdo, to fakt ne.

heavy
hodnocení

To je na zbláznění :( Mě jedna paní, která kartářkou není, respektive se tím neživí, ale sem tam vykládá a hodně se zabývá magií řekla, že jsem prokletá a proto se mi nedaří. Myslíte si, že může něco takového být?

heavy
hodnocení

Řeknu to zcela narovinu, ano, je spousta lidí, kteří mě nemají rádi a dělají mi naschvály, včetně členů mé rodiny, ale jestli má můj neúspěch s tím něco společného, to nevím. Samozřejmě bych ráda podotkla, že vždy je chyba i ve mne, nikoli pouze v okolí...

doplněno 28.09.17 20:41:

Ta paní mi to řekla, to je pouze konstatování, já tomu nijak nerozumím a jak píšu, samozřejmě nic na nikoho neházím :)

hodnocení

2x

Dobré kartářky existují, stejně jako ty špatné. A v prokletí jsem viděla, skoro celý svůj život, jenom pověru. Ale zjistila jsem , že na duchovní škole se zcela vážně a seriózně s odstraněním prokletí pracuje, že je pro člověka velmi nebezpečné a je důležité se jej co nejrychleji zbavit. Humor mě přešel. Nejen že ovlivňuje život člověka, ale existuje i rodové prokletí, které když neodhalíte a neodstraníte, tak postihuje všechny další generace. Jinak,např ani duchovní práci nemůžete dělat, dokud se prokletí nezbavíte. Prostě Vám to nejde se posunout ani o krůček dál. Stačí ho zrušit a rázem vše probíhá zcela jinak. Ovlivňují nás i karmické životy z hluboké minulosti. Pokud mám s někým neustále problémy, určitě je tam nějaká karmická zátěž, která když se odstraní, tak se změní i vztahy. Pokud vyčistíme vl. karmic. způsoby života, ovlivníme pozitivně svůj život do budoucna, minimálně se nám ve směru, kt. jsme vyčistili, přestanou dít nepříjemné věci. Je toho hodně, o čem nemá většina lidí ani páru a proto ničemu nevěří. Stačí si tím projít, vše vyzkoušet a člověk musí poznat, že fungují i věci, o kterých si myslel, že to jsou totální nesmysly. A tak se stane, že na stará kolena zjistíte, že jste žili celý život v bludu a ještě jste na sebe byli hrdí, jak Vám to pálí, že Vám hned tak někdo něco nenakuká, protože máte zdravý, selský rozum, či patřičné vzdělání! No, není to k smíchu? Nebo spíš k pláči? Kolik času bylo promarněno, ale každý začne cítit, že chce poznat pravdu, až když je na určité vibrační úrovni, aby mu to k něčemu bylo, aby měl zájem pokračovat v učení. Takže, každý má svůj čas. Dobrá kartářka má vyvinutou intuici a otevřený kanál, kterým jí informace přicházejí. Poznat ji můžete třeba tak, že jí dáte nějaké otázky, na které znáte odpovědi, ale ona ne. Pozor ale na to, aby se z toho, že nebude vědět, jen šikovně nevykecala. Často jsou velmi výřečné, ale otázkou je, kolik té pravdy vyloží. I v té Tv jsou dobré kartářky, ale i totální nuly.

heavy
hodnocení

A jak se to dá vyčistit?

Vyčistit se to dá např. zdrojovou energií, ale to musí člověk se naučit na odborném semináři, nebo si to nechat od někoho udělat. Těch karmických zatížení ovšem máme z minulých životů moc, tak si nechat vyčistit to, co nás nejvíce momentálně zatěžuje, jinak je to práce na hóóódně dlouho, což člověk, který na sobě nemíní duchovně pracovat, absolvovat rozhodně nebude. Může pak ale zase naskočit jiný karmický problém, pokud nemáme vyčištěno. Proto je důležité si alespoň nevytvářet další karmu, i tak máme toho každý dost, co si budeme muset odžít, abychom to napravili, pokud to svou nevhodnou reakcí, při druhé příležitosti, ještě nezhoršíme. Potkávají nás nepříjemné věci, kterých jsme se dopustili někdy na druhých, i když o nich dneska už nevíme. Energie, kterou jsme vytvořili se nikam neztratí, ta se k nám znovu vrátí.

eivlis*
hodnocení

1x
Osobni zkusenost nemam, ale byvala svagrova kdysi byla u kartarky a ta ji predpovedela,ze moje neter, jeji dcera bude mit do 6 let dopravni nehodu.Svagrova z toho skoncila u psychologa jak se sesypala a ten ji z toho dostal.Neter ma ted 15 a nic z toho se nestalo.Kartarka byla dle me sama psycho a tyto veci by rikat nemela.Dalsi ma neosobni zkusenost s kartama ma muj manzel.Doma meli vykladaci karty,kde byl jakysi postup jak je pouzit.Bylo mu asi 22let a sam potajmu si v nich zacal "cist" a vysla mu smrt v rodine.Vydesilo ho to,ale...Po case to zkusil znova a vysla mu naprosto totozna karta, alias opet smrt a to byl teprve vydeseny..Do 2 let mu zemrela mama na zlou nemoc, kdy ji bylo pouze 49 let..Ty karty jsou doted v jeho byvalem detskem pokoji,kde v doma uz zustal jen jeho tata a ja i manzel premyslime,ze ty karty v supliku spalime na uhel a nikdy nic podobneho uz nevyhledavat..Do dneska je ta zla vzpominka v nem a rika a ten nazor mam i ja,ze s timto si nehrat a pryc od toho.Verim,ze jsou lide,kteri to umi,ale mnohem vic je podvodniku..

hodnocení

0x
Ahoj,
.
Nechci te od ničeho odradit nebo byt drzý, ale v dnesni dobe muze kartarkam a podobným lidem verit snad jen nerozumny clovek.
.
Ruzni léčitelé a pod. Pak to jen dopadá tak ze clovek da prednost pred radou odborníka lékaře, ktery se velkou cast zivota učit medicínu, na radu franty klacka co ma bozi silu.
.
Nicemu takovému neverte. Ano, najdou se lide, kterym nekdo neco předpověděl a ono se jim to stalo (dle meho nahodou ) a ti pak dale utvrzují ostatni ze to existuje ze to nekdo umí.
heavy
hodnocení

Já právě slýchávám různé názory, tak mne to zajímalo :) Nejlépe je věřit sám v sebe a samozřejmě co se týká zdraví, tam určitě řešit vše s odborníkem :)

nika90210
hodnocení

0x

Hezký večer,

ano, mám zkušenosti. U některých vyšly až se zarážející přesností, u jiných absolutně nic. :) Záleží na daru,který ta osoba má.

heavy
hodnocení

Jaký dar máte na mysli?

nika90210

Dar určitého jasnozření, nemyslím, jako mají jasnovidci. Ti karty nepotřebují. Kartářky musí cítit, co konkrétní karta pro konkrétního klienta znamená (tam nemůže použít u každého stejný výklad jako podle příučky), spojit je do příběhu a některé mají v průběhu výkladu i vize. Teď je plno "rychlokvašek", co právě vykládají podle příruček a nic neumí, jen lidem lžou a nestydí se brát peníze za smyšlenky.

heavy
hodnocení

Děkuji za vysvětlení :)

hodnocení

0x

Sama jsem karty vykládala, ale už to nedělám, protože mne to vyčerpávalo. Když to někdo umí, tak se tím dá řídit. Vycházelo to i pro mne, když jsem chtěla něco vědět. Ale už to nedělám ani pro sebe, protože se toho bojím. Těžko se to vysvětluje. Ale rozhodně bych se neobracela na ty televizní kartářky, to je podfuk.

doplněno 27.09.17 20:16:

Podle toho co Vám bude říkat. Na tuhle otázku není jiná odpověď, protože to musíte poznat sama.

Mohl bych znát princip předpovědi budoucnosti podle karet? Jak to pracuje? Nebo je to tajemství? Určitě je to tajemství, co? Se vsadím :)

Dále: Proč předpovědi z karet nevyužívají například meteorologové? Proč používají předpovědní modely vypočítávané na superdrahých počítačích, které mají pravděpodobnost úspěchu 80% na druhý den a 20% za pět dní?

Proč obecně pro cokoli, co je potřeba předpovědět, nejsou angažováni kartáři, věštci ze skleněné koule, kávových sedlin a já nevím z čeho všeho možnýho se ještě věští?

Určitě to má nějaké racionální vysvětlení, což?

Ernie, tajemství to není, je to umění a vysvětlit se to nedá. Pokud byste tomu chtěl přijít na kloub a měl k tomu vlohy, tak první co musíte udělat je, naučit se, co která karta symbolizuje a v jakém seskupení. A věřte mi, že to trvá a musí se to dlouho zkoušet, než člověk získá praxi. Já jsem se učila vykládat podle slečny Lenormand, ale je to pouze vodítko a pak stejně musí každý kartář-ka do výkladu vložit vlastní "sílu" a intuici. Mně to tenkrát bavilo, bylo to hodně zajímavé a učila jsem se to skoro rok, než jsem odvážila si za výklad říci odměnu. No a pak se mi to hodně rozrostlo, protože jsem měla čím dál tím víc zájemců o výklad a začalo mne to vyčerpávat. A to hodně. Když máte třeba tři lidi za sebou a s každým mluvíte minimálně hodinu a u každého se musíte totálně soustředit na něco jiného, tak jste po třetím výkladu na konci svých sil. Nejprve jsem začala odmítat lidi a brala jsem maximálně dva za den a nakonec jsem toho nechala úplně a je mi o moc lépe. Už bych se k tomu nevrátila.

A co se počasí týče, tak k tomu tento způsob výkladu není určen, protože sluníčko, déšť ani žádný jiný z meteoroligických činitelů si nemůže přijít sednout k Vám do obýváku, nemůžete mu dát balíček karet aby si je vlastnoručně zamíchal a rozložil na stůl. ;) Přijde Vám toto vysvětlení dostatečně racionální? :)

heavy
hodnocení

Podle čeho se dá poznat, že to dotyčný/á umí?

doplněno 27.09.17 20:26:

rozumím

hodnocení

0x

Pozná se to tak, že lidem, kteří u ní byli, všechno vychází.

doplněno 27.09.17 20:25:

Splnilo se mi to, ale až za čtyři roky, často si ještě nyní na její slova vzpomenu. Tenkrát i jeden šaman mi řekl, počítejte tak za čtyři roky, bylo mi to divné, ale pak jsem si také na něj vzpomněla. Obě věštby vyšly.

heavy
hodnocení

Takže věstba můžu vyjít až za pár let, ale předpokládám, že vám dotyčný/á řekne, že to bude za delší časový úsek? Nebo když vám někdo vykládá karty, je nebo není omezená doba předpovědi?

Běžné bývá na půl roku, ta kartářka mi čas neřekla, jen řekla, že až nastanou takové a takové okolnosti, tak se to splní.

heavy
27.09.17 20:42
hodnocení

zajímavé:)

pt®
hodnocení

0x

Proč jsem přestala vykládat karty:

Vykladači karet, reiky, léčitelé, astronomičtí vykladači a mnoho dalších lidí věnující se magickým a tajemným metodám, čí silou to vše vykonávají? Kdo jim propůjčil ony schopnosti? Přečtěte si svědectví ženy, která se věnovala kartářství, ale pochopila komu vlastně slouží. znamenicasu.cz/...

Pokud si přečtete příběh, udělejt si úsudek a pak se rozhodněte, zda kartáře vyhledávat...

doplněno 29.09.17 10:22:

Převzato s laskavým svolením z webu www.magictarot.cz - informace pro ty, kteří nečtou pořádně...

doplněno 29.09.17 10:49:

Kouzlo pověry - Kurt Hasel

Kniha nepopisuje pouze jednotlivé okultní praktiky, ale především možnost osvobození. Tato kniha, která v němčině vyšla již ve dvanácti vydáních, oslovila mnoho čtenářů, kteří byli v zajetí okultních praktik. Ti. Kteří přijali zde popsané rady, začali "nový život". A tento začátek se může stát osobní zkušeností každého.

S pověrou, okultismem a spiritismem se setkáváme na každém kroku. S těmito praktikami se můžeme dostat do styku velmi rychle. Co však o nich víme? Jedná se o neškodný prostředek pro zkrácení dlouhé chvíle, vzrušující dobrodružství, anebo zde jde o smrtelně vážnou záležitost? - eshop.ziskejzdravi.cz/...

heavy
hodnocení

Velmi zajímavý článek, děkuji ...

Když kartářka řekne - stane se to a to, tak ale samo od sebe se nestane nic. Obzvláště, když prosedíte zbytek života v obýváku. Nejme loutky bez vůle, máme svobodnou vůli si vybrat jednu z cest.

Jen bych dodala, že web, z kterého je článek, patří jehovistům...

ctenar

Jen bych dodal, že Vaše reakce není odpovědí tazatelce. ( A to nejsem "jehovista" ).

Dnes patří celé servery, weby a média neuvěřitelným lumpům a přesto je občas čteme, ba dokonce citujeme...

ctenar

Ono to "funguje", ale má to háček... Dostáváte se přitom do kontaktu s někým, komu rozhodně nejde o Vaše dobro.

Viz také : uloz.to/...

iz*

V tom článku (přečetla jsem si jej se zájmem) je pár zajímavých myšlenek, ale autorka je hodně povrchní, zjednodušuje, vychází z "nějakých (neuvádí odkud) tezí", a dochází k nevěrohodným a nepodloženým závěrům.

Poznámka: První odkaz vede na web patřící jehovistům, druhý na už neexistující web...

pt®

"ivzez", bývám u Vás zvyklá, že si ověřujete, než něco napíšete. Nyní jste nenapsala správnou informaci, stačí kliknout v mém prvním odkaze na "kontakt" a to platí i pro "dajka". Ale je to fuk, protože pokud najdu něco zajímavého, tak se to snažím sdělit. Ten druhý odkaz je už Bohužel nefunkční. Ostatní analýza myšlenek autorky je pouze Váš názor.

iz*

Pt, omlouvám se, "jehovistům" jsem nejspíš napsala kvůlo tomu, že jehovisty "potkávám" častěji. Chtěla jsem napsat, že patří adventistům. (Můj názor na článek to nemění.)

pt®

andri*
hodnocení

0x
Byla jsem u dvou.Ve 20ti letech a pred 4mi lety.
Splnilo se jen to aktualni.Vyhled stale bezi da se rict.To ze je smrt v rodine,svatba a narozeni ditete to si myslim ze je v kazde rodine v prubehu 10ti let.
doplněno 28.09.17 17:50: Omezena doba je pul roku na aktualni otazky.Byla jsem u ni a nevedela o tom ze ma muj deda rakovinu kdyz jsem se ji zeptala co bude s nim a aniz bych rekla neco o rakovine.Rekla mi ze bude v poradku ale na vanoce odejde a pristiho roku nebude.Deda umrel 20.12.
Ty veci co bezi je podle toho ze vudycky musi se neco stat aby se to druhe splnilo.

rebeka*
hodnocení

0x

Před mnoha léty jsme 3 kamarádky byly u slavného kartáře (nalézal ztracené věci,určil zloděje). Měly jsme před maturitou. A celý náš příští život nám uhodl, všem třem. Kde budeme pracovat,kdy se vdáme, koho si vezmeme, zda se nerozvedeme a kolik budeme mít dětí. Dokonce mě řekl něco o bratrovi a vyplnilo se. Uhodl i to co jsme prožily,např., že mě zemřel tatínek když mě bylo 7 roků.Je to již 50 roků a vše se vyplnilo. Nikdy jsem již k nikomu nešla.

hodnocení

0x

Asi před 15 lety jsem byla u známé brněnské kartářky, když tak nad tím přemýšlím, tak nic moc. Myslela si, že mám milence, předpověděla mi, že budu mít třetí dítě, což se nestalo... Jediné, co uhodla, že jsem v 15 letech měla velkou změnu v životě - to mi umřel děda, co mi nahrazoval otce a od té doby začala moje mamka marodit.

bb1646
hodnocení

0x

Já bych jenom napsala,jak se mi splnil sen. Zdálo se mi,že sousedka z vedlejšího vchodu hodně plakala,byl to opravdu hlasitý nářek,neviděla jsem ji ve snu,jen ten její nářek byl slyšet po celé ulici.Do týdne bylo u vchodu parte-zemřel její manžel. Podotýkám,že jsem o ní nic nevěděla,znám jí jenom od vidění,nevěděla jsem,že manžel byl nemocen.

Druhý sen: ve schránce byl dopis,mně adresovaný: bylo tam psáno: Dostavte se do Prahy, byla jste vybrána k převzetí zlatých hodinek. Náhodně jsem měla před snem koupený los,na který jsem vyhrála 50 tisíc.

Taky intuice. Mně se ve snu např. vyjevil celý postup matematického příkladu, se kterým jsem nedokázala pohnout.

damandys
hodnocení

0x

Trochu odlehčím, kartářku raději ne...

youtu.be/...

rabcr
hodnocení

0x

kartářka, má pomoci lidem jako psichiatr

pt®

Jenže kolikrát by pomoc potřebovala sama kartářka...nikdy bych k žádné v životě nešla...

iz*

To je omyl. Psychiatr je lékař, který lidem na rozdíl od kartářky opravdu pomůže.

vhf
hodnocení

0x
Znám pár lidi co u kartaru byli a to jestli jim řekli pravdu nebo jen domněnku těžko říct..jedna paní mi vyprávěla, že ji kartářka řekla proč jeji manžel onemocněl. Druhý paní zas kartářka říkala jaká je její dcera aniž by tu dceru někdy v životě viděla

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]