Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký šampon na poničené vlasy?

Od: emousek* odpovědí: 3 změna:

mám zničené vlasy od chloru a slané vody,nevíte děvčata jaky šampon, kondicioner a nebo masku použít? Dikyyyyy

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ještě napište, jak se to poškození projevuje a zda máte suché nebo splíše mastné.

hodnocení

0x

Dětské šampony by měly být hodně šetrné. Pakliže máte přesušené, třepivé, krepaté a pod.dělejte si zábaly z olivového oleje.

doplněno 25.09.17 12:24:

Maska na zničené vlasy. Vlasy umyjeme jemným šamponem. Potřebujeme : 1 banán,1/2 sklenky piva, 1 vejce, 1 lžíce medu...rozmíjchat nebo rozmixovat. 5 minut směsí pokožku hlavy masírujeme, pak na 5 minut zabalit. Poté zase umyjeme jemným šamponem.

hodnocení

0x

Nejen šampon, ale následná péče je nutná. Podívejte se v drogeriích na bezoplachovou péči. Naaplikuje se a už neoplachuje. Bezva je taková, co vypadá jeko ze dvou složek. Roztřepe se a nastříká. Bez nich já bych nebyla vůbec. ;) teď jsem zahlédla nějaké mléko na suché a poškozené vlasy v DM od firmy Balea, ten výrobce je velmidobrý a nic moc drahý, 60 kč. Když se to nehodí, vyhození to pak není bolestivé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]