Falešný marcipán

Od: Datum: 02.02.14 19:34 odpovědí: 1 změna: 04.02.14 15:55

Dobrý den,

chystám se na dort, který bych chtěla potáhnout falešným marcipánem, ten si chci sama "vyrobit". Na internetu jsem našla, že ho můžu udělat z bílků, medu, moučkového cukru a sušeného mléka.

Dokázal by mi někdo napsat, kolik čeho budu potřebovat, aby mi to stačilo na potažení dortu "normální" velikosti a něco mi zbylo? :) Poloměr formy je zhruba 10-15cm. A taky by mě zajímalo, jestli se dá marcipán udělat třeba den předem, pak ho nechat v chladu a druhý den s ním pracovat? :)

Budu ráda za jakékoli postřehy a rady. Děkuji :)


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 04.02.14 15:55
avatar

Do falešného marcipánu jsem přidávala ještě mandlové aroma, aby to alespoň trochu připomínalo mandlovou hmotu. :)

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.