Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenství - jak tomu pomoci

Od: handa* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, uz půl roku se s přítelem snažíme o miminko a bohužel nic. Jím zdravě , cvičím atd., :/ Chtěla jsem se zeptat na rady jak tomu pomoct ( bylinky, jídlo, cvičení, cokoliv co může pomoct. Moc děkuji :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejhorší je plánované rodičovství, tak a teď jdeme vyrábět dítě. Nejlépe to ještě říct širokému okolí, abychom byli pod tím správným tlakem - tak co, už? Ne, proč ne? Makáte na tom?

Kamarádka tímto způsobem prostě x let neotěhotněla, adoptovali si dítě, protože bylo jasné, že jim to nepůjde. Po roce, až se na to fakt vykašlali, byla najednou těhotná.

Druhým trablem je, když k plánování těhotenství dojde po x letech vztahu. Na začátku sex každou volnou chvilku a po x letech sex tolikrát, co by na prstech jedné ruky spočítal za celý měsíc a divíme se, že to těhotenství nepřišlo už za měsíc dva tři.

Asi tak. Neřešte, nemějte sex jen za účelem rozmnožení a ono to půjde. Zdravý životní styl je schvályhodný. :)

Znám přesně stejný případ. 10 let snahy, několik umělých oplodnění a stále nic. Tak se na to vykašlali a začali se zajímat o adopci. Naštěstí asi po půl roce, než stačili tu adopci a když nebyli ve stresu, paní najednou otěhotněla., A to i přesto, že předtím jí lékaři řekli, že na přirozené otěhotnění nemá šanci. Dnes už mají 2 krásné zdravé děti a jsou šťastná rodina.

Takže moje rada je: Nestresujte se, nechte tomu volný průběh a pokud nemáte ani jeden diagnostikovanou neplodnost, myslím, že to dřív nebo později přijde samo.

eless
hodnocení

0x

přesně tak, čím vic budeš v psychické nepohodě, tim později to půjde. Každá normální ženská ti řekne, že půl roku nic není, to je normální i u zdravých. já osobně, první dítě po roce, druhé po roce a půl a třetí nešlo ani po dvou letech, už jsem to chtěla začít řešit a ejhle bylo to, začala jsem ke konci brát kyselinu listovou, jestli to s tím mělo nějakou větší spojitost, nevím, ale u mě po 2 měsíců braní to bylo tam.

hodnocení

0x

Jednak je půl roku málo a jednak bych vám poradila - kromě dobrých výše zmíněných rad, abyste se vzali. Já vím, že dnes je to "nemoderní", ale - nevím, jak to přesně vysvětlit - z každého vztahu, kde nejsou manželé, jaksi uniká energie a někdo prostě nepočne. Pro případné urážeče dopředu doplním, že to také nechápu, ale fakt to u někoho funguje.

Zvláště při dnešních statistikách bych manželství neváhal označit za zabijáka vztahů. Je pravda, že ženy jsou pak víc v klidu (mají své splněno), pozitivní vliv na otěhotnění to mít může. Jestli tímto způsobem za tím slepě jít je na každém. ;)

Jestli je toto názor většiny, že pokud se lidé rozhodnou pro manželství a v něm vychovávat děti, tak jsou postiženi nějakou slepotou, to už je fakt konec civilizace a dojedeme na to všichni.

výtka
Upozornění od sys clayman 25. 09. 2017 11:40:55
Porušujete pravidla poradny - manipulujete s názorem ostatních tím, že se vydáváte za více osob a podporujete svůj názor jako více lidí.

liska*
hodnocení

0x

Dám Vám kontakt na lékaře gynekologa, který pracuje mimo jiné i alternativně s bylinným preparátem Gynex. Existuje už pojem Gynexové děti: bohdan.haltmar@energy.cz. Napište mu.Je velice solidní a ochotný. Ač zavalen, odpoví do několika dnů. Myslím, že je dál někde na střední Moravě. Odsud přijel na přednášku, na které jsem tenkrát byla.

doplněno 25.09.17 14:06:

Já jen doplním, abyste byli oba zdraví a v kondici. Hodně na čerstvém vzduchu a v pohodě. Někdo bere na plodnost E vitamin a Zinek. Ten především chlapi. Hlavně nenervačit, protože kolikrát, když to manželé vzdají a rozhodnou se pro adopci, tak žena náhle otěhotní. Zažila jsem v porodnici paní, co snila o dvou dětech. Druhé se nedařilo. Když jí bylo 43 let, tak se se situací smířila. Jejich syn nastoupil na vojnu a ona zjistila, že je těhotná! Tenkrát se strašně styděla. My, ostatní rodičky jsme byly v rozmezí od 19 do 24 let! ... No, byla to nakonec holčička*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]