Nejste přihlášen/a.
Nejhorší je plánované rodičovství, tak a teď jdeme vyrábět dítě. Nejlépe to ještě říct širokému okolí, abychom byli pod tím správným tlakem - tak co, už? Ne, proč ne? Makáte na tom?
Kamarádka tímto způsobem prostě x let neotěhotněla, adoptovali si dítě, protože bylo jasné, že jim to nepůjde. Po roce, až se na to fakt vykašlali, byla najednou těhotná.
Druhým trablem je, když k plánování těhotenství dojde po x letech vztahu. Na začátku sex každou volnou chvilku a po x letech sex tolikrát, co by na prstech jedné ruky spočítal za celý měsíc a divíme se, že to těhotenství nepřišlo už za měsíc dva tři.
Asi tak. Neřešte, nemějte sex jen za účelem rozmnožení a ono to půjde. Zdravý životní styl je schvályhodný.
Znám přesně stejný případ. 10 let snahy, několik umělých oplodnění a stále nic. Tak se na to vykašlali a začali se zajímat o adopci. Naštěstí asi po půl roce, než stačili tu adopci a když nebyli ve stresu, paní najednou otěhotněla., A to i přesto, že předtím jí lékaři řekli, že na přirozené otěhotnění nemá šanci. Dnes už mají 2 krásné zdravé děti a jsou šťastná rodina.
Takže moje rada je: Nestresujte se, nechte tomu volný průběh a pokud nemáte ani jeden diagnostikovanou neplodnost, myslím, že to dřív nebo později přijde samo.
přesně tak, čím vic budeš v psychické nepohodě, tim později to půjde. Každá normální ženská ti řekne, že půl roku nic není, to je normální i u zdravých. já osobně, první dítě po roce, druhé po roce a půl a třetí nešlo ani po dvou letech, už jsem to chtěla začít řešit a ejhle bylo to, začala jsem ke konci brát kyselinu listovou, jestli to s tím mělo nějakou větší spojitost, nevím, ale u mě po 2 měsíců braní to bylo tam.
Jednak je půl roku málo a jednak bych vám poradila - kromě dobrých výše zmíněných rad, abyste se vzali. Já vím, že dnes je to "nemoderní", ale - nevím, jak to přesně vysvětlit - z každého vztahu, kde nejsou manželé, jaksi uniká energie a někdo prostě nepočne. Pro případné urážeče dopředu doplním, že to také nechápu, ale fakt to u někoho funguje.
Zvláště při dnešních statistikách bych manželství neváhal označit za zabijáka vztahů. Je pravda, že ženy jsou pak víc v klidu (mají své splněno), pozitivní vliv na otěhotnění to mít může. Jestli tímto způsobem za tím slepě jít je na každém.
Jestli je toto názor většiny, že pokud se lidé rozhodnou pro manželství a v něm vychovávat děti, tak jsou postiženi nějakou slepotou, to už je fakt konec civilizace a dojedeme na to všichni.
Dám Vám kontakt na lékaře gynekologa, který pracuje mimo jiné i alternativně s bylinným preparátem Gynex. Existuje už pojem Gynexové děti: bohdan.haltmar@energy.cz. Napište mu.Je velice solidní a ochotný. Ač zavalen, odpoví do několika dnů. Myslím, že je dál někde na střední Moravě. Odsud přijel na přednášku, na které jsem tenkrát byla.
Já jen doplním, abyste byli oba zdraví a v kondici. Hodně na čerstvém vzduchu a v pohodě. Někdo bere na plodnost E vitamin a Zinek. Ten především chlapi. Hlavně nenervačit, protože kolikrát, když to manželé vzdají a rozhodnou se pro adopci, tak žena náhle otěhotní. Zažila jsem v porodnici paní, co snila o dvou dětech. Druhé se nedařilo. Když jí bylo 43 let, tak se se situací smířila. Jejich syn nastoupil na vojnu a ona zjistila, že je těhotná! Tenkrát se strašně styděla. My, ostatní rodičky jsme byly v rozmezí od 19 do 24 let! ... No, byla to nakonec holčička
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.