Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje menstruace

Od: helena1 odpovědí: 4 změna:

dobrý den mám menstruaci přesně rok je mi jedenáct, v září minulého roku jsem ji měla poprvé. mám ji obvykle 6 dní, v květnu jsem ji měla kratší, v červnu jsem ji vynechala pak to bylo v pořádku, mám ji na začátku měsíce celkem obvykle. už jsem ji ted v září měla a ted asi po 14 dnech od začátku zářijové menstruace jsem začala zase špinit kalhotky takže asi mám zase menstruaci , je to v pořádku? četla jsem že v prvních 2 letech menses muže byt casteji a delší či vynechat, ale radši se ptám,,,,

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím. Ano, bude to nějaký čas trvat, než se ti cyklus ustálí. Takže pokud nic nebolí a nemáš žádné zdravotní potíže, nemusíš se bát, že je něco v nepořádku.

bfds
hodnocení

0x
No, víš to správně. Může to být normální a nemusí. Nikdo ti tu přeci nemůže potvrdit, že nemáš nějaký gynekologicky problém.

hodnocení

0x

Zpočátku bývají nepravidelnosti. Jinak si myslím, že nejlíp by Ti mohla poradit Tvoje maminka. Sednout si spolu, uvařit si velké hrnky čaje a popovídat si jako "žena s ženou". Maminka poradí nejlíp, má už i své zkušenosti. A jsou to rady daleko cennější než od cizích, víš, že je to člověk, který Tě má rád a který to s Tebou myslí nejlíp. Jaga.

alen
hodnocení

0x

Ty jo , koukám, jestli to tak bude pokračovat dál, tak za chvili to budou už mít i ve školce. Já svoji první menses měla až v patnácti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]