Nejste přihlášen/a.
dobrý den mám menstruaci přesně rok je mi jedenáct, v září minulého roku jsem ji měla poprvé. mám ji obvykle 6 dní, v květnu jsem ji měla kratší, v červnu jsem ji vynechala pak to bylo v pořádku, mám ji na začátku měsíce celkem obvykle. už jsem ji ted v září měla a ted asi po 14 dnech od začátku zářijové menstruace jsem začala zase špinit kalhotky takže asi mám zase menstruaci , je to v pořádku? četla jsem že v prvních 2 letech menses muže byt casteji a delší či vynechat, ale radši se ptám,,,,
Zpočátku bývají nepravidelnosti. Jinak si myslím, že nejlíp by Ti mohla poradit Tvoje maminka. Sednout si spolu, uvařit si velké hrnky čaje a popovídat si jako "žena s ženou". Maminka poradí nejlíp, má už i své zkušenosti. A jsou to rady daleko cennější než od cizích, víš, že je to člověk, který Tě má rád a který to s Tebou myslí nejlíp. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.