Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyšetření na kapavku

Od: sitty odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat , nějak mě začal pálit močák a vesměs "mám "nějaké příznaky kapavky... Kde v Praze mi udělají test na kapavku + cena, jsem student , bordelům jsem se vždy vyhýbal, ale tohle byla slušná párty...
Koukal jsem na google , nic moc jsem z toho nevyčetl , nechci a nenechám to jen tak být.:) Popřípadně ujistí mě tento test v něčem? - benu.cz/...
Děkuji, hezký den.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Zeptal bych se TADY. Ceník mají vyvěšený na odběrových místech.

iz*
hodnocení

0x

Chcete-li být v pořádku, nespoléhejte na volně prodejné testy. Navíc nestačí jen výsledek testu, je také potřeba jej správně interpretovat. Já bych dopučila návštěvu lékaře (stejně byste se nemohl léčit sám).

hodnocení

0x

Pže jsem toto absolvoval,tak Vám poradím-nechte se odeslat na urologii ,venerologii nebo na kožní .Nakonec i přes tvrzené ošetřující lékařky jsem ji neměl-šlo o zánět cest močových.

Nevím jak dnes,ale dříve jste si na den lehl na kožní (venerologii nebo urologii) večer píchli provokačku (injekci převařeného mléka) do zadele a ráno se šlo na.stěr z močové trubice.velmi příjemné,zejména to mléko.

liska*

Dnes Vám nasadí širokospektrá antibiotika, ať je to kapavka nebo jiná bakterální infekce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]