Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat , nějak mě začal pálit močák a vesměs "mám "nějaké příznaky kapavky... Kde v Praze mi udělají test na kapavku + cena, jsem student , bordelům jsem se vždy vyhýbal, ale tohle byla slušná párty...
Koukal jsem na google , nic moc jsem z toho nevyčetl , nechci a nenechám to jen tak být. Popřípadně ujistí mě tento test v něčem? - benu.cz/...
Děkuji, hezký den.
Pže jsem toto absolvoval,tak Vám poradím-nechte se odeslat na urologii ,venerologii nebo na kožní .Nakonec i přes tvrzené ošetřující lékařky jsem ji neměl-šlo o zánět cest močových.
Nevím jak dnes,ale dříve jste si na den lehl na kožní (venerologii nebo urologii) večer píchli provokačku (injekci převařeného mléka) do zadele a ráno se šlo na.stěr z močové trubice.velmi příjemné,zejména to mléko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.