Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost bundy, noční můra se vrací

Od: rizzlah* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, prosím vás, mohl by mi někdo osvětlit, co je rukáv od krku, spodní rukáv?

Celý život žiju v domnění :D že oblečení má dva rukávy a to je levý a pravý... nevím, tyhle věci nejsou na mě.

Viz. jsem z toho blázen ( nemám možnost vyzkoušet v kamenném obchodu, proto tyhle boje )

Díky

doplněno 15.09.17 20:24:

Bral jsem Lko ( které beru normálně, je jasný že každá značka má jiné velikosti.. ale.. ) a mám to strašně velký a podle těch jejich tabulek bych měl snad i Sko velký, což je blbost..

Dělají věci pro obry, nebo nevím

Velikost bundy, noční můra se vrací

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Spodní rukáv je délka od švu v podpaží až po okraj rukávu. Jakoby zespod ruky.

Rukáv od krku je délka od místa, kde bunda přiléhá ke krku, po okraj rukávu - jakoby na vrchu ruky.

Já tedy u nakupování oblečení před internet rukávy neřeším, ty nebývají problém. Hlavně obvod přes prsa, ten mi hapruje S/M, v porovnání s pružností materiálu a šitím bundy.

doplněno 15.09.17 21:10:

Nj, tak to asi tak mají šité, aby byla delší. Ony někdy obrázky hrozně klamou, já si koupila - vcelku drahé, oficiální od hudební skupiny - tričko, které na obrázku krásně sahalo až po boky. Ale v centimetrech bylo krátké, jenže délku já tehdy neřešila, tak mi z něj teď leze pupek *kafe*

rizzlah*
hodnocení

Rozumím, díky,

Kupuji zimní bundu, rukávy jsou mi skoro tak akorát, přes hrudník ok, jen mi je skoro až po kolena,

podle té tabulky bych musel vzít snad Sko, ale abych zas měl ty rukávy dobrý, to je boj.

doplněno 15.09.17 21:22:

Chápu, já ji právě mám doma a mám ji skoro až po kolena, proto chci vzít menší velikost, jen jestli to o jedno číslo bude stačit.

Tohle by asi měla být ta správná velikost

Velikost bundy, noční můra se vrací #2

Je to jak píše rádkyně nade mnou. Oni to raději měří přímo od krku i s ramenem, protože záleží na střihu, protože to může být raglán, nebo vsazené rukávy a ty mohou být posazeny i nízko a tak to raději berou i s ramenem od krku. Spodní míra je měřeno vnitřně, jak popisuje "naufrago".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]