Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte nějaké tipy, rady a osobní zkušenosti s podporou růstu vlasy? Nechávala jsem si dorůstat ofinu, ze které byla pak patka, ale pořád mi chybělo asi 8cm, abych měla vlasy všude stejně dlouhé. Takže jsem se nechala ostříhat, ale dopadlo to katastrofálně. Krátké vlasy mi vůbec nesluší. Chci aby mi zase narostly. Potřebuji tedy poradit, jak podpořit růst vlasů. Je mi jasné, že mi nikdy neporostou 10cm za měsíc, ale chci jim pomoct, abych je měla co nejdříve zase dlouhé.
Děkuji za rady
Samozřejmě lze podpořit růst vlasů, ale než to doopravdy začne působit, už je budete mít skoro odrostlé , řekla bych. A samozřejmě s vlasy podpoříte také růst chloupků. Vydržte. M.
Ano, podpořit, ne zrychlit.
Stejně tak nelze růst zastavit, jak zněl zase jiný dotaz...
Je prokázán vliv stravy (dlouhodobý) a hormonů. Ne na rychlost růstu vlasů, ale pouze na podporu růstu! Myslím, že je to jasné.
Nic na růst vlasů neexistuje. Spíše se pokus si na krátké vlasy zvyknout (než stihnou dorůst).
»Samozřejmě lze podpořit růst vlasů...« ► To je jen pověra, jak dokládá hned pokračování věty: »... než to doopravdy začne působit, už je budete mít skoro odrostlé«
Nenech si nic nabulíkovat! Růst vlasů neurychlíš.
Jak už jsem napsala je "podpora růstu vlasů" jenom pověra. Ale výrobci či prodejci nejrůznějších "prostředků podporujících růst vlasů", případně "stajlingoví" poradci za ni jsou vděčni. Protože růst opravdu podporuje → růst jejich zisku.
Zrychlit růst, kdepak... ale zlepšit kvalitu, to by šlo, stačí zrevidovat přísun vitamínů, nemusí to hned být bůhvíjaké vymyšlenosti. Hodně Vám pomůžou různá tužidla a vosky, které udrží ty krátké vlasy v přijatelné formě. Taky si připomeňte, že aspoň pokud jde o mytí a úpravu vlasů, jde to s krátkými mnohem rychleji. Taky jak vlasy dorůstaní, můžete postupně vyzkoušet různé účesy a styly. No a při té péči Vám to narůstání rychleji uteče .
...dorůstají...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.