Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Má být v hamburgru-v mase krev?

Od: boban® odpovědí: 8 změna:

Ahoj, má být v opečeném mletém mase-hamburgru krev? Tomu se říká šťáva? Neměla by být šťáva v mase nekrvavé barvy?

 

 

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x
avatar clayman
Může být. Pro mě ideál maso hotové, ruzovocervena šťáva. Pak je to médium. V restauracích se ptají jak ho chcete.

 

jendad
hodnocení

0x

kucharkaprodceru.cz/...

Záleží jak ho chcete . Jsou tam dva postupy.

 

hodnocení

0x
avatar jethro

Určitě je to šťáva. Ale pokud je červená, byl hamburger málo propečený. U rare bifteku je to žádoucí, u hambáče bych to považoval za problém (mj. i hygienický - přece jenom je to mleté maso).

V cem je mlete maso mene hygienicke nez kdyz je v celku? Ze se dotklo sneka v mlynku?

Má větší povrch.

14.09.17 18:08

A dal?

maq

Uvaha je spravna. Vacsi povrch = vacsia expozicia vzduchu / kysliku / bakteriam...

 

marika*
hodnocení

0x

Myslím si, že by v tom neměla být krev, maso ještě není uplně hotové

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]