Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maska z horčičného semínka

Od: blbblb odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenost s touhle maskou na vlasy? dlouhevlasy.cz/... . Potřebuji aby mi vlasy vyrostly za měsíc aspoň o 5cm, ale dost se bojím toho že to má trochu pálet.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slupka*
hodnocení

2x

Ahoj blblb, zkušenosti s maskou z horčičného semínka nemám, ale mám zkušenost s obkladem na bolavé klouby. Udělala jsem ji mému synovi a spálila jsem mu rameno. Nedodrželi jsme dobu působení a před obkladem jsme kůži nenaolejovali. Hořčičné semínko je opravdu silák. Po žádném zázraku Vám vlasy o 5 cm za měsíc nevyrostou. Musíte mít víc trpělivosti, nebo najít jiné řešení.

hodnocení

0x

Slupka má pravdu. Ale SelZink, v lékárně a v drogerii, umí hodně popohnat růst vlasů. Vyzkoušela jsem proti padání vlasů. Padaly stejným tempem, ale rostly mnohem rychleji.Opravdu citelně rychleji.

blbblb
A kolik cm vam vyrostlo za mesic cca?

hodnocení

0x

Tomu nevěřím, poradte se v lékárně, ,já osobně doporučuji Dona Hair

hodnocení

0x

Pro rychlý růst vlasů by mělo pomocI toto - smícháme 1 díl kokosového + 1 díl ricinového oleje, naneseme na vlasy i na pokožku hlavy a necháme působit celou noc. Ráno vlasy umýt. Zopakovat alespon 2 x v týdnu. Osobní zkušenost mám s olivovým olejem, zábal tak na hodinu před umytím.

blblb
hodnocení

0x
A myslite si ze by mohla byt maska z kavy ucina a ne tak "nebezpecna"?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]