Nejste přihlášen/a.
"řasenka a lesk na rty je ve 12 letech v pořádku" ? !? !?
A v šestnácti půjde na první potrat, v sedmnácti do "web-studia", a v osmnácti do nevěstince?
To je tak zralé na psychiatra nebo sociálku, ale rozhodně ne na souhlas rodičů.
Z každého svého slova budou lidé jednou skládat účty. Tak zvažte, co píšete, i kdyby to bylo "jenom" na internetu.
no dívky které se musí ve 12 líčit mají buď nějaký problém, nebo ten problém nastane díky tomu líčení později.
vncx, u téhle dívky, které je 11 let, evidentně problém je. Ostatní dívky v jejím věku se rozhlížejí a spíše diskutují, které švihadlo je lepší.
Máme vnučky 11 a 17, ani jedna se nelíčí, zato hodně sportují. P.S. vnuk se také naštěstí nelíčí.
Tak proč se čmárat i na střední, když je úplně nejlepší přirozená krása, kterou maj ty klucí tak rádi
V tvém věku jsem si občas přepudrovala nos maminčiným pudrem, protože se mi strašně mastila pleť. Ale s mírným líčením jsem začala až na střední škole.
Povím ti příběh mojí sestry , tak se prosím inspiruj Začala se právě líčit také v šesté třídě a udělala obrovskou chybu ! Začala nosit opravdu hodně řasenky (víme jak se to kdysi nosilo) v sedmé si začala malovat už i obočí ,makeup ,bronzr ,pudr,korektor, linky..Tak to nosila do konce základky a i první ročník na střední ,celou dobu ji nikdo neviděl nenamalovanou ,až na pár nejbližších kamarádek .Na dny ,kdy byla doma se nemalovala a já jsem obdivovala ,jak je nádherná a nechápala ,proč se tak ničí. Několikrát jsem jí to říkala , i mamka ji to říkala.Jednou se na sebe podívala nenamalovaná a řekla si,,že je vlastně opravdu hezčí ,ale problém byl , že už na ní všichni byli zvyklí jako hrozně zmalovanou .Tak pomalu musela dávat pryč různé vrstvy.Nejprve přestala nosit stíny, potom bronzr,tvařenku,pudr,makeup ,tohle byly ty lehké kroky, protože pleť měla krásnou a skoro nikdo si toho nevšimnul. Potom ale přišly ty náročnější kroky , co ji každý den zabíralo nejvíc času byly linky a obočí , tak se rozhodla , že každý měsíc si bude chodit obočí barvit a trhat,což je stovka za měsíc(která by ani nemusela být,protože měla krásné obočí,bohužel si ho nešikovně trhala
) Linky byly velký šok pro okolí , ale už jsme si na to všichni zvykli a sestra už chodí pouze s řasenkou a korektorem
Jestli jsi sama se sebou spokojená takhle , tak se nikdy nezačínej malovat , když už , tak třeba jenom tu řasenku a korektor
Mně je 15 a sama používám jenom řasenku a korektor
Ale také chodím na barvení a trhání , ale to jenom proto,že mi příroda nadělila moc světlé a tlusté obočí
Ženy se malují a voní voňavkami, protože jsou škaredé a smrdí. Pokud v 11ti letech jsi škaredá a smrdíš, směle do toho ... Jen počítej s faktem, že některým do 20ti let malování místo zkrášlení na vzhledu spíše ubližuje a po dvacítce nepomáhá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.