Nejste přihlášen/a.
Pred casem jsem zmenil svuj styl oblekani a jak to byva zvykem, pokazde kdyz neco takoveho udelate, tak to vytvari mezi vasima pratelama ohlas.
Jelikoz jsem doted takhle neoblekal, tak nemam moc sebevedomi, kdyz se v tomhle stykam s pratelama. Na druhou stranu, tahle moda se mi libi, a tak to chci nosit. Ale vite, zbytecne narazky pratelu jsou dosti neprijemne.
Proto se vas chci zeptat, co si myslite o mem stylu oblikani?
Hrůza. Na chlapovi lze elasťáky snést jen pokud právě tančí balet nebo jede na koni. Změň střih, není to hezké a nemůže to být ani poholdné. Triko a boty OK, barevná kombinace taky, ale ty kalhoty, ty kalhoty...
Jako je mi to jedno, ať si každý nosí co chce, co se mu líbí a vyhovuje, ale za chvíli aby člověk pohledal normálního chlapa, kdekdo se dnes obléká jak žena a to ještě dost nevkusně.
Triko má zbytečně velký dekolt, takový dámský a ty elasťáky zdůrazňují u nohou právě jen nedostatky. Vám by slušely více džíny.
Dekuji za nazor. Praveze mam na sobe dziny. Jsou to tzv. "super skinny jeans", koupil jsem je v Bershce a i kdyz to z fotky tak neypada, tak jsou to skutecne dziny i dle materialu. Pokud jde o triko, tak muze se to tak zdat, ale je to letni triko, rozhodne ho nebudu nosit bez dalsiho v rijnu, natoz behem zimy.
Koukám že jste se k otázce nedávno vrátil, tak Vám teda taky odpovím...
Na první fotce jste oblečený jako teplouš a na druhé je to ještě o řád horší. Každá generace se ale musí v určitém věku chovat jako padlí na hlavu, asi je to potřeba k vývoji osobnosti... Takže to se Vám tedy daří. Za nás jsme teda ze sebe dělali větší drsňáky než jsme byli, dneska je to holt naopak. Asi nová doba...
Ahoj, já jsem tu za mladší generaci a čistě za mě je to příšerné.. Vypadá to hrozně jako celek a vypadá strašně každý jednotlivý kus :D Promiň..
Možná, kdyby jsi měl namakanou postavu, začal posilovat, vypadalo by to trochu lépe.. vyjma bot, ty jsi fakt o ničem a nezachrání je ani sebelepší postava :D
Ale je to jen můj názor.. navíc si nejsem jistá, jestli Tě zajímá názor holky. :D
A představuji si k tobě správně takový nějaký ten nagelovaný, nebo ,,nadýchaný" účes?:D
Tak soude obleceni tvrdit o nekom, ze "je fakt o nicem" je trochu prehnane, ne? O nicem muze byt dle tveho nazoru to obleceni, ale ne ja, jako clovek. Nebo v to aspon doufam.
"navíc si nejsem jistá, jestli Tě zajímá názor holky" – ale vis, ze zajima, jinak bych se neptal. Ale predevsim me zajimaji nazory lidi, kteri dokazou konstruktivne kritizovat, ne davat tyhle poznamky, ktere jsou mimo misu. Jednak jsem hetero a soucasne bych se rad zeptal jak obleceni souvisi s orientaci cloveka?
Pokud jde o vytku postavy, tak si dovolim nesouhlasit. Pokud bych mel kuprikladu vic namakany nohy, tak bych tyhle super skinny dziny ani nenavlekl na sebe. A i kdyby ano, tak by me nohy vypadaly jako jitrnice a daleko-daleko hur. Praveze super skinny dziny jsou urceny pro hubeni lidi.
Pokud jde o uces, tak znovu te zklamu. Vlasy si vubec negeluji a mam je relativne kratke.
»vyjma bot, ty jsi fakt o ničem a nezachrání je ani sebelepší postava :D« Podle mne tam má Lucka překlep → z kotextu vyplývá, že píše o botách → vyjma bot, ty jsou ... (myslím, že nepsala o Vás).
Mně se to oblečení také nelíbí → jednotlivě ani jako celek. Ovšem já patřím k těm starším. (–:
Oblečení souvisí s orientací ,,orientačně" :d Můžeš si podle něj orientačně domyslet, kam se asi dotyčný řadí.. důležité je to ,,asi". Tak třeba u nás na gymplu máme dvě holky, o kterých se ví a ony se tím nijak netají, že jsou lesby. Už když jsem je viděla poprvé, čistě podle stylu jejich oblékání mě to napadlo. Oblékají se spíše tak jako chlapecky, jedna má silnější postavu.. ne pardon, je prostě tlustá, má vlasy na krátko, nosí flanelové košile.. Druhá je hubená, ta je se mnou ve třídě, vlasy na krátko, chlapecký styl oblékání.. Dokonce když se převlékáme na tělák, nosí trenýrky :D Netvrdím, že všechny takhle oblečené holky jsou nutně lesby, nebo naopak, že holka, která má ráda holky nemůže vypadat sexy, jen říkám, že pokud je takto oblečená, dá se usuzovat i na její orientaci.
Stejně tak je u kluků a podle té fotky na mě tvé oblečení prostě působí zženštile, nemůžu si pomoct.
Tahleta móda je otřesná. Tazatel v tom vypadá jak oblečenej pavouk. Uplý džíny na chlapech jsou absoulutně asexuální až nechutný.
4
michalpun@ nosí, ale jak v tom vypadají? Ten chudák na té fotce to opravdu nevychytal. Ono dnes každý nosí všechno. No budiž, tazatel je mladý útlý chlapec (aspoň v době dotazu byl) a to se pak posuzuje jinak. Ale kdybych vylezla v elasťákách já, myslím, že by se hodně lidí zavzdušnilo.
Tak toto je ještě horší než obleček tazatele. Kdyby nebyla vidět ta ramena, tak si myslím, že to je holka.
4
Prosím, co je na tom sexy? Silně mi to připomíná krepsilonové punčocháče z dob mého raného mládí, a ty se nenosily "s holým zadkem", ale buď pod kalhoty, nebo pod sukni.
Hidden, dokážeš si na sobě představit oblečení, u kterého by ti bylo jedno, co o něm říkají kamarádi nebo my tady na poradně? Jestli ano, tak tohle je to oblečení, které se ti líbí. Doopravdy líbí.
Já si myslím, že tohle se ti líbí, protože je to módní, je hezké, na většině lidí je považováno za slušivé... protože to nosí většina, se kterou se chceš identifikovat, případně další důvody (může jich být spousta). Ale nejsi to TY, není to tvoje podstata, není to součást tvé osobnosti. Až to budeš ty, nebudeš se nás ptát, ale vezmeš si ho a budeš ho nosit hrdě.
Tenhle prispevek mi asi nejvic pomohl. Totizto doposud jsem nosil jine obleceni, ktere se mi tolik nelibilo, no zkratka me okoli a castecne i ja jsem si na ne zvyknul. A rovnez si me okoli zvykne i na tuhle zmenu, vzdyt jde jenom o obleceni. Chci nosit to co se mi libi, protoze to lepe vyjadruje mou osobnost. A i kdyz budou nejake komentare od pratel, tak ty po chvili opadnou. Dekuji naufrago, dost jsi mi pomohl.
Podle mne tento styl oblečení tak akorát po doma. Je to, jak píšete pohodlné. Elastické, nikde to netísní. Vyběhnout ven s odpadkovým košem, vyvenčit pejska.
Nemá to švih, glanc, je to zastaralé /těsné, obepínající kalhoty/, kluci, aby byl na ně pěkný pohled, se oblékají jinak. Kvalitní tričko, dobře zvolený střih kalhot, upravené vlasy, vousy, čistý, voňavý, zdravé zuby, čistá pleť, určitá mužnost.
Také musím souhlasit, že křivé nohy takhle úmyslně vystavovat je trapné, když se dá zvolit úplně jiná kalhota, která tuto vadu zamaskuje.
Oblečení má podtrhnout Vaši osobnost, Vaše zařazení ve společnosti.
Ne vše, co se mě líbí, si mohu dovolit. To platí i pro děvčata.
Pokud na sebe navléknete upnuté kalhoty, které nosí určitá vrstva, a je to o ní známé, nedivte se, že se na Vás i takhle dívají.
K tomuto stylu oblečení by mě též pasovala velká, kudrnatá, hustá hříva a v podpaží veliké, převeliké desky s črtami, kresbami. Prostě umělec. Ale i ten z toho za nějaký čas vyroste. I když někteří staří umělci jsou stále mladí /P. Hapka/
Pokud se Vám to takhle líbí a chcete to tak, tak to noste, ale jestliže Vás přátelé trošku zkritizují, věřte jim a zamyslete se, jak to napravit, aby výsledný dojem byl pro Vás i okolí co nejpříjemnější.
Vezměte si více peněz a běžte se obléknout do značkového obchodu. Triko mě připadá jak ze sekáče.
Pohanko, vše je o úhlu pohledu . Ještě nedávno například růžová pánská košile byla určeno pouze pro "určitou vrstvu", jak jsi se vyjádřila. A vidíš to, dnes je růžová košile v modě. Takže KDO byl ten, kdo ji nosil před lety? Byl to homo nebo někdo, kdo udává krok v modě?
To samé ty úzké kalhoty, co má tazatel na sobě. Jsou již "po sezoně". nebo příští jaro to bude hit sezony?
Já si pamatuji za mého mládí, když jsme na někom ze zahraničí viděli kalhoty do zvonu, tak jsme si mysleli, že je to kašpar . No a po několika letech, když se ta "novinka" dostala i do Čech, tak jsme takové kalhoty nosili všichni.
Moc to nesleduji, ale mám pouze ,,dojem,, ať někdo případně opraví, že letos se hodně nosí malá, modrá kostička /pánská košile/. Ta růžová je již pasé, ale i tu vidím. Třeba na turistovi z Německa - růžové polo, šedivé kalhoty, opálený. S manželkou a nevypadá jako teplý, i když se mi to mihne hlavou. Ono opravdu záleží, s jakou elegancí a grácií oblečení člověk nosí. Když je člověk uťápnutý, nejistý, tak ho ani věci které má sobě a které se mu líbí, ale nesluší mu, nezachrání.
Pokud mám na sobě věci, které se mi líbí, dělají ho pěkného, jsou nové, čisté, kvalitní, tak se mi zvedne sebevědomí. Říká se, šaty dělaj člověka. A člověk se začne chovat i podle šatů, které má na sobě. Prostě, když budu dobře oblečen, tak se mi zvedne sebevědomí. A to je příkladem právě u tohoto dotazu. Chlapec nemá moc sebevědomí a nevhodným oblečením ztratil i tu špetku, /byla mu přáteli ubrána/, co mu ještě zůstala. Jinak by se tady neptal.
2
Dobrý den, uvědomte si, že zde budou spíše názory lidí ve věku Vašich rodičů či prarodičů - a ty asi nebudou ke stylu oblékání mladého muže moc příznivé. Já to také zhodnotit neumím, ale jestli se v tom cítíte dobře, tak si do toho nenechte mluvit - k mládí patří i experimentování a touha být jiný. Zdravím!
hidden42 - mně se líbí to tričko. To bych měl pěkně schované větší břicho způsobené mlsností .
2
Dobrý den, začínám mít dojem, že skoro každý zde je pomocníkem příslušníka módní policie . Je fakt s podivem, jak se u nás obecně dává důraz na oblékání a co vše se z toho vyvozuje (patrně pod dojmem známé písničky, že šaty dělaj člověka). Např. v Německu, kde tuto písničku nikdo nezná, se lidé oblékají svobodněji, nikoho to nevzrušuje a nesvazuje (a "mají to na háku"). Chlapec má nohy do "O" a je to snad přijatelnější, než do "X" - má nohy amerického kovboje. Někdo má křivé nohy, jiný záda nebo hubu a s tím mnoho nenadělá (natož třeba v plavkách). Prostě si to tazatel pořídil a jestli to bude nosit (a kam) je už na něm. Zdravím!
hidden42 - já si to pamatuji z mládí, kdy jsem nosil dlouhé vlasy, upnuté (normální) džíny nebo pruhované kalhoty, semišové botky a barevné froté ponožky. Později jsem byl zase vyznavačem módy styl "somrák".
Babička šílela, ale vyrostl jsem v poměrně normálního mužského. Tady se (skoro) každý prezentuje jako zákazník obchodů v Pařížské, ale možná chodí raději k Vietnamcům.
tiffany - možná je německá společnost prostě jinde obecně a není tak upjatá. Tady moc hledíme na názory jiných, resp. máme z nich obavu a chybí nám rozhled, nadhled, ležérnost a sebevědomí. Jenže, to už by bylo na jinou debatu, kterou bych zde nechtěl rozvíjet. Také zdravím.
5
ben - Nikdo si tu přece nehraje na "módní policii" a nikdo nikomu nepřikazuje, jak se má oblékat. Tazatel chtěl znát naše názory, tak jsme mu je napsali. Přece nebudu psát, jak úžasně v tom vypadá, když se mi (a zřejmě nejen mně) to zdá příšerné. Ale jestli se to jemu líbí, ať si to klidně nosí, já mu do toho mluvit nebudu. Jen ale nemůže očekávat, že se to bude líbit i všem ostatním.
Osobně se oblékám tak, abych se cítil pohodlně, na nějakou módu kašlu. Mám věci jak od těch Vietnamců (džíny), tak i pár věcí značkových (košile). Co si o mně myslí okolí, je mi celkem fuk, takže to neřeším.
Bene, dobrý postřeh s Německem, navíc při důkladnějším pohledu zjistíte, že vlastně všichni jsou šik, ale velmi nenápadně a doslova nonšalatně, to miluju... nevím, proč to tak není u nás . Zdravím a přeji pěkný den.
Dobrý den. A košile rád nenosíte? Že byste třeba místo toho trička měl bílou nebo barevnou košili mírně vypasovou na tělo. Jinak mně to přijde, že se ztratíte ve spěchu. Tričko bych sice vyměnila za jiné, připadá mi, že je vám velké. No a že máte slim rifle, tož za nohy nemůžete, že. A kvůli nim přeci nebudete nosit rifle nějaké plandavé. Jestli se v tom oblečení cítíte dobře, to je dost důležité, a co si o tom myslí druzí, by vám mohlo být celkem jedno.
místo, aby se staral co má v hlavě tak se stará o to co má na sobě...ta dnešní doba je fakt hrozná......obě varianty jsou hrozné...mi to připadá, že tohle nosí jen ti +4%
To me potom neznate. Predevsim se zajimam o to, co mam v hlave, jake mam vedomosti a co dokazu. Ale to neznamena, ze soucasne ignoruji to, co mam na sobe. Proto se ptam na nazor ostatnich, protoze na rozdil od vedomosti a toho, co mam v hlave, se obleceni da posoudit bez jakehokoliv blizsiho poznani me.
Za mě máte JEDNA...můj syn chodí také tak...líbí se mi dnešní moda pro mladé...nutí je, aby o sebe pečovali a dbali...líbí se mi, když o sebe kluci pečují...vlasy, outfity, parfémy. Můj názor.
Odpovídám za tvoje vrstevníky (je mi 19 let) ...je to klasický styl oblékání dnešních mladých... mně osobně se moc nelíbí právě proto, že je to ´´v modě a snaží se tak vypadat každý´´. Z obrázku bych tě tipnul na fotbalistu (podle uplých kalhot a typicky tvarovaných nohou a iPhonu)... jestli se ti to líbí, tak se tak oblíkej, ve společnosti se vymykat nebudeš, protože je to klasika, kterou nosí každý druhý mlaďoch. Já osobně se oblékám trochu jinak, volím spíš klasický střih kalhot, ani ne volné, ale v žádném případě ne uplé a zásadně černé nebo alespon tmavé barvy. Trička nosím spíš uplejší, většinou bez potisku, nebo s potiskem který si sám vytvořím... volné trika mi připomínají styl raperů a zhulenců, které nenávidím.
I když patřím k těm starším, mně se to líbí. Spousta mladých lidí tak chodí oblékaná a podle mě tím nijak nevybočuješ a poznámky tvých kamarádů jsou kamarádským šťouchnutím, které přichází vždycky, když člověk na sobě něco výrazněji změní. A to se asi v tvém případě stalo. Spíš by mi bylo divné, kdyby na tvůj účet nežertovali. Tento typ oblékání ve svém okolí vidím u lidí přemýšlivých, kteří mají zájem o druhé, rádi debatují, trochu "filozofují", docela čtou nebo spoň sledují filmy, hodně se zajímají o přátele, jsou empatičtí, občas mají naprosto "ujetý" vkus v umění, rádi se vykecávají mezi přáteli, ale obecně si moc nevěří, nicméně to na sobě nedávají znát. Sedí to?
Nic se ale neboj, okruh tvých přátel tě bere kvůli jiným kvalitám, a až si zvykne na tvoji novou image, bude vše při starém.
Jsem holka, je mi 16. Móda šla vždycky tak nějak mimo mě. Ale stejně jako ty jsem se chtěla začít nějak oblékat. To co máš na sobě, to se teď docela nosí. Ale ty kalhoty..podle mě by kluci neměli nosit takové kalhoty, jsou lepší volnější, tohle vypadá teple.. Změň ty kalhoty a bude to fajn. Já bych pak rozhodně po tobě jela :D
5
No jo, no. Vypadas v tom jako buzna. Stejne jako vetsina dnesni omladiny, takze v norme.
Potkat Te v tomhle jeste tak pred deseti lety, tak se asi utlucou smichy, pred patnacti lety by Te asi zrejme rozbily hubu. Dneska uz se jen nevericne obraci oci v sloup.
Kazdopadne my sme take v puberte chodili oblikani jako uplni kokoti, takze je to asi v poradku, ale i tak si myslim, ze ten nas tehdejsi radoby drsnackej, rockovej, punkovej, roztrhanej styl byl stale lepsi, nez ta dnesni priteplenost.
Ahoj, věřím, že oblečení, které máš na sobě, ses snažil vybrat z kvalitního materiálu, zřejmě i značkové.Ale bohužel střihem vůbec nelichotí tvé postavě.
Doporučuji vyhledat pomoc šikovného stylisty, který ti hodí linii-styl, který ti sedne, pak už budeš vědět, co je pro tebe to vhodné.
Měj se fajn!
V dnešní době se většinou nenosí to, co lichotí postavě, ale to co nosí všichni.
A ted je prostě in mačkat si kulky ve slimkách...
Pokud to tak chceš nosit tak to nos, pokud ti to sráží sebevědomí, tak to nedává smysl nenosit, kalhoty zbytečně přiznávají tvé křivé nohy, na druhou stranu ( kor v Praze ) najdeš na ulici jiné hrůzy ... nijak bys nevyčníval z "normálu"
Tohle obleceni mi nesrazi sebevedomi, praveze mi ho jenom zvysi. Co mi srazi sebevedomi jsou nekdy ty ustepacne komentare, ale to spis bude znakem toho, ze jsem prilis citlivy nebo az spis vztahovacny.
Oblečení zvýši sebevědomí?
Proč ty narážky ale nosíš v sobě.
Kritiku známých pěkně odpálkuj, nebo vyrovnej vtipem a vůbec neřeš.
Nemůžeš /nechceš/ slyšet kritiku, ale pouze chválu? Pak je něco špatně a ani kalhoty, na které jsi pyšný a zvedají ti sebevědomí, nepomohou.
Tak ještě jinak: pokud chci nosit právě tyhle kalhoty, tak k nim musím najít vhodné doplňky, aby celek ladil.
Určitě bych k nim zvolila černé boty, kvalitní, třeba i lesklé a pěknou košili, černou.
Pokud světlé boty, tak kostkovanou košili, nebo proužek černobílý.
Zvolené boty jsou moc do úzka, chtělo by to mít širší, robustnější předek. Možná že by byly zajímavé k černých kalhotám tmavě šedivé boty a opět kvalitní šedé tričko, nebo košile.
Chce to jít do obchodu a přikládat, to co se hodí, padne do oka a je hotovo.
Pokud byste chtěl být výrazná špička, tak červená obuv, černé tričko, červený pásek, černý, nebo bílý svetr uvázaný okolo ramen.
Ale Vy chcete být svůj, tak si noste, to, co se Vám líbí, ale když se ptáte, jak na nás působíte, tak ,,lucka,, napsala svůj názor, bez mazání medu okolo ,,.uby,,.
Ještě doplním naposledy - na holkách tyhle kalhoty vypadají také ne moc dobře., když nejsou doplňky v rovnováze.
Ale jak píšu, to tričko to sráží, chce to košili a pěkné, kvalitní boty. Tyhle na fotce máš asi starší model? Nedovedu posoudit.
Tak ja predevsim nad vsim az prilis premyslim. A to jde zkratka nekdy spis k tizi. Mas recht s tim "Kritiku známých pěkně odpálkuj, nebo vyrovnej vtipem a vůbec neřeš".
Pokud jde ale o to, ze nedokazu slyset kritiku, tak to si nemyslim. Sam vim, ze tyhle uple dziny u muzu jsou [nazvime to] "kontroverzni" a kdyz jsem posilal tuhle otazku, tak jsem musel cekat i negativni komentare. Ja vim, ze nebude se to kazdemu libit, ale jak jiz sem napsal, mne samemu se tyhle uple dziny libi a proto jsem si je dal na sebe.
Máš nohy do O. Triko si nech, ale vezmi si k němu dlouhé, ležérní a hodně volné plážové kalhoty a sandály naboso.
To co máš na sobě není ani ryba ani rak. Ani na sport, ani na procházky při měsíčku, ani do školy, ani na večerní zábavu, ani na tanec.
5
Móda mě nezajímá, většinou si ani nevšímám, co má kdo na sobě a je mi to fuk. Ovšem potkat někoho s takhle křivýma nohama v podobných kalhotech, určitě se ohlédnu . To triko mi podle výstřihu přijde jako dámské, ale módě nerozumím, takže to si netroufám posoudit
. Osobně bych Vás taky zařadil do té již zmiňované skupiny. Ale noste si, co je Vám příjemné a v čem se dobře cítíte.
Dobrý den, je to strašné. Ty kalhoty,... máte křivé nohy a nevypadá to vůbec hezky. Džíny by byly určitě lepší. Tričko ještě docela ujde, ale když máte upnuté kalhoty a k tomu vytahané tričko,...nevypadá to zrovna nejlépe.
Ale samozřejmě, je to jen můj názor . Pokud se v tom cítíte dobře a chcete to nosit, tak to klidně noste. Každý má jiný vkus, vy máte tento a Vaši přátelé by to měli respektovat.
Tak vzhledem k tvaru Vašich nohou bych řekla, že by zřejmě lépe seděly obyčejné skinny džíny, případně trubky, tyhle bych Vám prostě nedoporučila, v každém případě pružný materiál. Tričko není špatné, ale dobře padnoucí košile s drobnou kostičkou ve slušivé barvě by byla lepší, vyperete ji stejně snadno jako to tričko, jinak samozřejmě podle příležitosti. Jestli ty boty jsou pohodlné, tak bych je nechala, určitě ke tričku a zvláště ke košili s kostkou na bílem podkladu, jinak bych volila raději černé. Jinak, vylaďte si oblečení, jak se Vám líbí a v čem se dobře cítíte, stejně celkem brzy poznáte, co ano a co ne a podle toho se zařídíte. Sympatickému člověku sluší snad vše, nerudnému nádivovi nepomůže ani svěcená voda .
Kosili jsem zkousel s tim ale nevypadalo to dobre. Pro koseli, zvlaste kdyz si ji zapravuji do kalhot, jsou ty kalhoty az presprilis uple. To sam uznavam. Praveze volne triko mi k tomu pasuje vice. Ale diky za nazor! Vyskousim jeste tesnejsi kosili.
Hiddene42 néé, nenapsala jsem to dost přesně, myslela jsem košili přes kalhoty, ne dovnitř... košile přes kalhoty vypadá velmi dobře a je opravdu velmi pohodlná. Když si rozepnete první a poslední knoflík, tak se budete pohybovat velmi snadno. No a podle počasí pod ni bílé tílko, které může nahoře trochu vykukovat.
Ještě ke košili, musí to být košile střihu, který je myšlený na nošení přes kalhoty, obyčejně jsou v pase a přes boky užší. Tzv. oblekové košile se přes kalhoty většinou nehodí, střihem i materiálem, tak na to pozor, v tom Vám prodávající dokáže dobře poradit.
no, košile k těm kalhotám asi moc nepůjde.
tyto kalhoty mi sugerují malýho kluka v obtáhlých punčocháčích, malýho boříka ze školky. Jako když byli bratřícci malí Prostě mi to nepřipadá moc mužské.
Je to jen můj názor, choďte si samozřejmě v čem chcete, ale ptal jste se... bývalo zvykem , že člověk oblečením spíše nedostatky zakrýval. Dnes je tomu jinak, obézní dívky v obtáhlých legínách , kdy prosvítá zadek a špeky, všechno OK.
nosí se , co je pohodlné, ne co dobře vypadá.
vypadáte trochu jako baleťák - záleží ovšem na tom, v jaké společnosti se pohybujete. Mezi trampy, zálesáky a drsné muže vůbec, byste asi nezapadl. Ale - kdo už má dneska rád drsné muže, že?!
Lucka
- no, řečeno slovy klasika - "kde ti krásní muži jsou ... "? - ale baleťáci a šamponci jsou taky pěkní - když už nic jiného, tak jsou alespoň hezky oholení a voňaví ...
Já si na drsné může třeba potrpím! :D Třeba se mi líbil Tom Hardy v novém Mad Maxovi.. a líbí se mi vlastně obecně.. a tuhle jsem viděla starší film, jmenuje se to Kriminál, kde hrale Sly Stallone.. a i když není žádný krasavec a má asi nějak ochrnutou tvář či co.. tak se mi tam líbil, má prostě charisma a je to chlap. Kluk který je tu na fotce mi připadá s prominutím trochu ,,bezpohlavní".. nevím jak to lépe vyjádřit, není to míněno jako urážka..
5
Jak vidím chlapa s panoučíma nohama, at již v elastákách nebo nahaté pavoučí nohy a hořejšek celkem normální, tak v sobě cítím odpor k tomu človeku. Nemá doma zrcadlo?
Je mi 22 a nejsem žádný fanda uplých kalhot na klucích, zejména, když většina z nich má nohy jak tyčky. Bohužel v naší generaci tohle potkávám denně, takže mě to už ani tolik nezaráží. No ale zase jsou holky, kterým se přesně tohle líbí, ale z mé zkušenosti od okolí jejich věk nepřevrší 18 let. Pokud se v tom cítíš pohodlně a líbí se ti to, tak si to klidně nos a na ostatní se vyprdni. Nikdo nemá právo soudit nikoho podle jeho stylu oblíkání. A to, že se to někomu nelíbí, hned neznamená, že tě odsoudí i jako člověka. Jen podotýkám, že tyhle super skinny slimky nevypadají dvakrát chlapsky, je to sice dnešní móda, ale málokomu to opravdu sedne. Možná zkus opravdu trošku širší kalhoty, ne žádné super skinny, či jaks to nazval, aby ti obepínaly nohy jemněji a ne až takhle násilně. :D
Jinak ty boty "o ničem", jak tu někdo napsal, mi přijdou v pohodě, rozhodně se mi líbí víc, než nějaké pestrobarevné šaškárny. K tričku asi co vytknout nemám, taková dnešní klasika.
Neposloucháš náhodou rap/hip hop? Co tak potkávám lidi ve svém okolí a oblíkají se takhle, tak dost podporují Blakkwood apod. Vezmou na sebe volnější triko, super skinny slimky a cítí se pak drsně a neodolatelně sexy. :D :D
Diky za nazor. Neposloucham hip-hop, i kdyz twenty one pilots nekdo radi k hip-hopu. A prave twenty one pilots asi dost ovlivnuji muj outfit, vzdyt take uvazuji nad kombinacii sortek a legin pod nima jako Joseph Tylor ( picture-cdn.wheretoget.it/... ale sehnat u nas panske leginy je v podstate nemozne.
Mně se to docela líbí,působí to frajersky. Je to něco,co se před pár lety na ml.mužích asi moc nevidělo. Nepřipadá mi,že by to vypadalo divně-tedy na mlaďochovi. Taky jsem si poslední dobou všimnula,že u nás ve městě kluci nosí úzké džíny. Klidně to noste. Možná,snad to triko s menším výstřiem,působí to pak více chlapsky.
Hidden42 - nenech se rozhodit odpověďmi zdejších důchodců - např. vem si volné kalhoty (možná i s nažehlenými puky), černé LAKOVANÉ boty, vypasovanou košili atd. Když si to oblečeš, hned se budeš lišit o svých vrstevníků a zařadíš se do fronty předdůchodového věku. To bys teprve zažil poznámek na sebe
Je ti tohle oblečení příjemné, nos jej s hlavou vzhůru. Ti co radí pravý opak si také do svého šatníku nenechají kecat.
pohanka - žádná ironi z mé strany, špatně si mou odpověď vykládáte. . Pohybuji se mezi mládeží 16 - 18 let a tento styl je normální a já mu fandím. Že vám se to nelíbí a oblékla byste tazatele jak 40 - 50 ti letétého taťku, (aby byl všem vrstevníkům pro smích), je váš problém, ne můj. Tazatel si odpovědi přebere sám.
Bublanina + Myles999
Zadavatel otázky šel s kůží na trh. Dostal odpovědi od uživatelů této poradny. Tuto poradnu navštěvují mladí i staří. Že starší rádcové převažují, to nikdo nemůže ovlivnit, přístup mají všichni. Pokud existuje nějaká poradna zaměřená pro náctileté, ať se zeptá tam. Věkový poměr tam bude rozhodně obrácený. Nelze se zeptat třeba na FB?
Mnoho odpovědí sice styl zkritizovalo, ale zároveň doporučilo, aby si nosil to, co se mu líbí a v čem se cítí dobře.
Jinak, pokud jste si ,,dane,, přečetl otázku dobře, tak ,,hidden42,, píše, že mu to jeho přátelé také zkritizovali. Předpokládám, že jeho přátelé jsou v podobném věku co zadavatel a že se mezi jeho přáteli nenachází spousta důchodců, jako zde na poradně.
Pokud chtěl slyšet názory pouze od mladých, věkově blízkých, měl toto ve svém dotatu vyznačit. Vyznačit věkovou hranici.
Vaše ironie ,,dane,, není na místě.
Nemyslím, že by můj návrh byl pro staršího taťku. 8.9. ve 23.54 v doplnění, je můj návrh, jak bych viděla mladého muže pěkně, šik oblečeného. Ale po zvážení bych řekla, že můj návrh je pro mladého, úspěšného mladíka, který již chodí do zaměstnání, má pravidelnou výplatu a potřebuje být oblečen mladistvě, elegantně, s důrazem na kvalitu, značku a reprezentuje firmu kulturně - uměleckého zaměření.
To zadavatel se teprve hledá, potřebné finance nemá a souhlasím, že to co nyní nosí, patří k jeho věku. Časem odloží a najde si opět nový styl.
Takže jsem předběhla ne o 30 let ,ale jen asi o deset let.
Ani ne, ze zkritizovali, ale spise meli narazky, ktere jim prisly radoby vtipne. Nicmene mne ne. Ale to jsem mozna jenom vztahovacny. Spis ocekavam kritiku pratel, kdyz se pred nima objevim v tech sortkach s leginami, o cemz pisu vyse . Ale jelikoz chci, aby to byl muj styl, tak to nesmim resit.
Prave v tomto mi prisla tahle diskuse dosti napomocna. Chtel jsem od neznamych lidi jednak kritiku, ale i povzbuzeni, coz tady nastalo a zkloubilo se to v dobrem pomeru. Jiste, jsem si vedom, ze tuhle webstranku navstevuji i starsi lide, ale to mi vubec nevadi. Napokon i na ulici najdeme smes starsich a mladsich lidi. V tomhle tedy je tady relativne reprezentativni vzorka.
hidden, Ty můžeš nosit cokoliv a přesto budeš osobnost . Proč si to myslím? Podle Tvých velice rozumných odpovědí zde.
Jo, jsem si vedom, ze mam krive nohy, ale zas si (neskromne) myslim, ze to neni zadna tragedie. Je sice pravda, ze v tech super skinny dzinech to videt jeste vice, ale spravne jste poznamenala, ze je zbytecne se hrat na neco co nesjme a umyslne zakryvat sve slabiny. Zvlaste kdyz prave tenhle strih kalhot se mi libi a – dovolim si rici – me i vyjadruje.
Mensi triko by uz nebylo mozny. Tohle je Sko, kdyz jsem si zkousel XSko, tak uz mi bylo tesny v podpazi.
Nenechte se rozhodit - pokud chodíte oblečený přiměřeně situaci, nebudíte "veřejné pohoršení", nejste špinavý a nepáchnete, pak může být každému jedno, co máte na sobě, jestliže VY se v tom cítíte dobře.
5
"...pak může být každému jedno, co máte na sobě..."
V tom s Vámi naprosto souhlasím, ale tazatel chtěl znát naše názory. Tak jsme mu je napsali. Nic víc, nic míň.
Napsali, ale jak je videt, 100 lidi - 100 chuti a je to tak spravne. Podle fotky se da soudit, ze jde o hodne mladeho klucinu a ve skole, na party, v mekaci nebo v kavarne zapadne, protoze takhle se obleka velka spousta mladych kluku. Je jasne, ze kdyz prijde mezi chlapy na stavbe, kde je prumer 45 let a vesmes jsou to vazbici, pro ktere se tohle obleceni nehodi budou na nej koukat asi zvlastne.
Za mne, prosím, NE a NE a NE ! Není to přes čáru, ale přes dvojitou čáru a to jsi byl můj favorit v prvním ohozu. Legíny vyhoď a choť v šortkách celý rok jako můj soused. Také budeš zajímavý, odlišující se od davu.
Tak leginy jsem si jiz koupil a sel jsem takhle pres mesto dnes a nebyly zadne divne pohledy od lidi, takze snad to neni take hrozne. Sam jsem cekal, ze to bude vypadat daleko hur.
Ono to navozuje dojem, že jsi na cestě do tělocvičny, nebo jdeš z nějaké sportovní činnosti, u sportovců je to celkem běžné. Z tohohle důvodu si tě takhle na ulici nikdo nevšimne. Takže tohle asi může fungovat. I když nic na tom nemění tom, že tenhle styl ti nepřísluší jestli nejsi sportovec. Náhodný pozorovatel tohle ale samozřejmě neví, ale vědí to lidi, kteří tě znají. Takže jestli nesportuješ a budeš chodit takhle oblečený, tak se vystavuješ riziku posměchu od známých.
Ale jestli jsi s tím smířený a chceš jít mermomocí svojí cestou, tak budiž, to uznávám
No, tyjo to je lepší, to vypadá líp - ty šortky tu obtaženost legín dobře rozbily, jakože nevypadá to tak děsně obtaženě (já chodím teda v šortkách skoro furt - kromě vysloveně zimy)
Vypadáš jak Tyler Joseph - ten zpěvák z TwentyOnePilots Akorát by to možná ještě chtělo třeba jako má ty pruhy, aby to nebylo takový jen jednobarevný
A to máš 6 nebo 6S? kolikátku paměť? Je dobrej?
Ale i takhle celý černý je to dobrý, vypadá to moderně.. Možná zkus pohledat na netu takový to triko s dlouhým rukávem - jak je přes něj jakoby tričko s krátkým rukávem, třeba by to k tomu šlo stylově.
Vypadá to prostě jako moderní sportovní styl - vídám občas lidi takhle oblečený běhat.
Ty šortky to právě dobře doplňujou - že v těch upnutejch hadrech prostě nebudeš vypadat jak baleťák - přes ty džíny to by nešlo.
Jo, Tyler Joseph, to byl muj zamer. Z neho jsem vychazel a bral inspiraci. Triko jsem si zatim nevybral, ale spis k tomu jde cerne nez bile. To triko, o kterem ty pises, nevim jestli by to vypadalo dobre, kdyz uz navrstvene mam nohy. Spis bych si vzal nejaky triko s prodlouzenym strihem.
Samozrejme samotne leginy nosit nejspis nebudu, to by vypadalo smesne .
Jo jo, to mně hned napadlo když jsem viděl tu tvojí druhou fotku. TJ to má dobrý, na něm to dobře vypadá.
,Jasně, mně to vrstvený triko s dlouhým rukávem napadlo jen že ráno je chladno. Ale s krátkým rukávem to vypadá mnohem líp.
Ale ne nějaký upnutý na tělo nebo s velkým výstřihem (jako si měl s těma džínama), a ty legíny fakt nos jen se šortkama, jinak budeš jak baletní mistr! Prostě normální tričko a samotný legíny nenos!
Sorry aby nedošlo k nedorozumění, mělo by to znít- Prostě nos normální tričko. A samorný legíny nenos!
A toho iPhona máš 6 nebo 6S?
Ty budeš taky myslím povedený šprýmař. No, je to nezvyklé, ale na mladých mě nic nedokáže překvapit. Máš na to vzhledem k věku nárok - zkoušej, provokuj, dráždi a taky si trochu dělej z okolí legraci. Jsi mladý a k mládí takové výstřelky patří. A pokud jde jen o ty v oblékání a nic horšího, fandím ti a přeji hodně zábavy a hlavně úspěchů u těch, na které své oblékání cílíš.
Jo, a ještě drobnost - na křivé nohy se vykašli, takto křivé je má každý druhý, navíc u chlapa se to tolik neřeší
3
Tričko je obyčejné a zmuchlané. Jinak barevně sladěné k ostatnímu oblečení a ty trochu křivé nohy mi nevadí.
Většina lidí se snaží nedostatky své postavy oblečením aspoň trochu zamaskovat,vy máte s prominutím nohy do ,,O,, a ty ,,elasťáky,,to akorát ještě více zdůrazní. Když se v tom ale cítíte dobře,tak si to noste a neřešte na poradně.To tričko je úplně ,,mimo mísu,,jste mladý kluk,ten by měl mít trika modernější.
Řeknu ti to narovinu, - vypadáš v tom jak kokot. To chodíš do baletu, nebo se ti líbí styl Harapes? Máš křivy nohy a to triko s výstřihem, to stojí taky zato. Kup si v třeba v Takku sadu dvou tiček a volnější jeansy. Ale jestli se ti to takhle líbí, tak potom ještě nabarvit nehty a pro všechny normální je vymalováno...
Já nevím, proč to tak řešíš. Tak snad nosíš to, v čem se cítíš dobře a co ti sluší, ne? Neptej se na názory ostatních, když nechceš slyšet pravdu. Za mě jsou uplé džíny ok, ale všeho v míře, tyhle na tělo opravu ne-e, každopádně to dnes nosí většina kluků v tvém věku, přijde mi to skoro až normální, prostě to k dnešní době patří. Za takovým klukem se sice otočím, ale z jiného důvodu, než že by se mi líbil či mě nějak přitahoval , vypadá to teple. Co se týče legín pod kraťasy, tak ano - pouze pokud sportuješ, potkávám v tom chlapy na běhání a docela se mi to líbí, na normální nošení to ale podle mě není, i když znám jednoho klučinu v mém věku, který nosí přesně tenhle styl - legíny a kraťasy a dlouhá trika pod zadek, ale to je osobnost a už to k němu tak nějak patří. Myslím, že by sis měl srovnat v hlavě, co chceš nosit a v čem se cítíš dobře - pak se nebudeš ptát na takové otázky a ostatním taky bude buřt, co máš na sobě, musíš to jen umět prodat. Jinak je mi 21.
Doporučuji změnit foto, vložit fotku aktuálního,současného stylu? Tedy je podzim, tak mikinu, svetr, bundu, košili, parku a já nevím, co ještě kluci nosí?
Ten styl s krátkými kalhotami je přesně to, co potkávám denodenně na nábřeží podél Vltavy - Výtoň - Žluté lázně. Běžci, cyklisti a na Kublově sportovní park pro mladé, kde cvičí přesně takhle oblečení maníci /posilují na speciálních trenažérech/ leginy a kraťasy. Na tu dálku je to jedno, jestli to je legína, nebo upnutá druhá kůže - džíny .
hidden42: Zrovna včera jsem viděl na, ulici na dálku dva kluky, jeden vyšší a druhý nižší tak 18 - 22 let, vyšší měl mikinu a džíny, ten nižší měl mikinu (nebo bundu?) s kapucí na hlavě přes kšiltovku, dole nějaké tepláky či co to bylo a přes ně šortky. Vypadalo to v pohodě, normálně.
Prosím tě nevíš jestli se dá u iPhona (mám 5S ale uvažuju o 6S) nějak vypnout ten strašný zvuk foťáku, je to takový trapný. V nastavení jsem nic nenašel.
Jo, dekuji za povzbuzeni, uz jsem ani nedoufal, ze nekdo objevi tohle vlakno prispevku.
Kratasy s leginami jsem si koupil v Zare v panskem oddeleni ( zara.com/...), a jsem s nima spokojeny. Mne se to libi, taktez se mi nezda, ze by mi na me smerovaly nejake divne pohledy lidi.
Co spis lituji, ze jsem si pokusne oholil nohy, aby kdyz si uple dziny vyhrnu nad kotnik, nebyly videt chlupy. Sice se mi to tak libi vice, ale pak ty nohy vypadaji jako u malyho ditete. A priserne to svedi.
Kazdopadne dekuji za nazor!
@michalpun A nosite uple kalhoty i vy? Jake znacky mate neradeji? Ja jsem v posledni dobe presel na kalhoty znacky Topman, konkretne spray on skinny dziny. eu.topman.com/... tyhle jsou me nejoblibnejsi.
Nejvíc džínů mám z New Yorkeru, několik aji z Bershky. Mám opravdu rád, když jsou džíny na tělo a nikde nic neodstává, hodně se mě stávalo, že mě neseděly na zadku, takže vybírám takové, které jsou uplé i na zadku. Dokonce mám doma i dvoje jeggíny a ty uplne zbožňuji
Mne jegginy nevyhovovaly. Nemely kapsy, byly z umelych materialu a celkove vypadaly na me divne. Radeji mam klasicky leginy se sortkama nebo super skinny/spray on dziny s vysokym podilem bavlny.
Moc ale nechapu proc takhle utocite na nekoho, kdo ma rad jegginy. Jsou i holky, kterym se to na klucich libi.
Neútočím, proto ten smajlík. Přidala jsem jen názor. A neznám ve svým okolí žádnou, které by se to líbilo. Je jen vaše věc co nosíte jen říkám, že pokud jste na holky, tak to budete mít těžký.
Ja mám jeggíny velmi podobné legínám a jsou asi nejpohodlnejším kouskem, který mám, avšak absence kapes je někdy opravdu omezující
Pokud napisu, ze jsem nad tim nikdy neuvazoval, tak bych klamal. Ale pokaze jsem mel strach vubec do damskyho oddeleni zajit, aby me tam nekdo neuvidel. Zejmena pokud jde o leginy.
Nevím, proč se tu na to ptáš. Sto lidí, sto chutí a toto je vkus menší většiny lidí. Na ulicích se stále ještě nosí moda vietnamců - nepadnoucí rifle a triko s debilním potiskem, některé ženy zase pobíhají v kostýmkách jako z kanclu s lodičkama se špičkou, pak okolo projde někdo z výtvarný školy v umouněných šatech, kousek vedle máš většinu zadnice vylezlý z minišortek. Potřebuješ se všem těmhle lidem zavděčit?
Je to tvoje věc, tak si nos co chceš. Líbí se ti to? Tak proč se ptáš lidí, kteří nemají cit na diverzitu (jako většina zdejší zabržděný diskuze) a všechno by chtěli zunifikovaný. Jo, mně se to třeba taky nelíbí, můj chlap je vousatej punk a tak to preferuju, ale opět - změní můj názor v tvojí hlavě něco? Protože doufam, že nejseš guma a nezmění.
A jaký je rozdíl mezi tím, že se to nelíbí vám (která tu diverzitu podporuje) a nám " zabržděným"?
Rozdíl vidim v tom, že je mi to opravdu naprosto šumák, co má na sobě. I kdybych ho potkala na ulici, hlavou mi neproběhne vůbec nic, protože dokud je tu svoboda nosit vlastní oblečení, jsem šťastnej člověk. Nenapsala bych komentář ve stylu gay, buzna ani nic podobnýho zaprdlýho, co se tu v diskuzi objevilo. Tohle oblečení nemusí značit homokládu, věřte nebo ne, ale kamarádi spolu spí a oblíkaj se naprosto jinak. Vlastně to o nich nikdo moc neví. A pokud tady klučina rád pánský zadky, tak to s oblíkáním asi moc nesouvisí, ne? To je jeho osobní záležitost. Tady vnímam odlišnost. Typickej člověk schovanej za klávesnicí, co v reálným světě nikdy nic nezmění, protože není vidět - takhle vnímam velkou spoustu lidí tady v tématu.
@ivcas - Rozdíl vidim v tom, že je mi to opravdu naprosto šumák, co má na sobě.
"Šumák" mi to být může - a taky je - do okamžiku, kdy nemám před cizí zadnicí (nebo jinou částí těla) úniku. Je mi fuk, co je dotyčná osoba zač - ale když mi vadí, že kdokoli cpe svoje maso skoro až do mého obličeje - na což úplně stačí sednout si v MHD - pak jsem asi taky "zabržděná".
To viděné maso a cpaní do obličeje - mám to chápat jako velmi obtažené oblečení stojícího člověka záda k vám, nacpané u vašeho obličeje, zatímco sedíte v MHD? Protože to bylo popsané tak expresivně, že se to nedá pochopit.
Z mého pohledu - a pokud to tedy chápu správně - jakýkoliv zadek nacpaný v mém obličeji je mi nepříjemný. Osobně je mi jedno, jestli je v látce obtažený, nebo schovaný v hodně volných teplákách, nebo navlečený do velmi vkusně vybraných pracovních kalhot. Je to cizí zadek a ten nemá u mého obličeje co dělat. V normální situaci má asi málokdo (včetně nositelů upnutých kalhot) potřebu cpát svůj zadek někomu na nos. Přeplněné MHD je bohužel jiná, tam každý leze s odporem a modlí se, aby už mohl vystoupit. Nevím, nakolik máte takovou smůlu na zadky natisknuté na obličeji a v případě takové obrovské smůly je mi vás opravdu líto. Ale se zakladatelem tématu to s největší pravděpodobností vůbec nesouvisí, že.
Ivcas - a z mého pohledu máte stejně odsuzující řeči vůči nám, jako mají někteří vůči tazateli. Takže kdo je v tomto případě "ten nad věcí"?. Zde je vaše tolerance na nule. A to se vás ani nikdo na názor (na nás) neptal. Na rozdil od tazatele. Ten prostě musel počítat s negativním hodnocením. Někteří si servítky neberou, to je fakt, ale nakonec je jim taky jedno, co si dotyčný vezme na sebe. Oni to nosit nemusí...
@ivcas - Ne - souvisí to s vaším "dokud je tu svoboda nosit vlastní oblečení, jsem šťastnej člověk". Určitě víte, kde svoboda jedince končí, že? A nemyslela jsem našlapanou MHD - úplně stačí, když se před vás někdo postaví a otočí zády.
axus: do nějaké megafilozofie se tu pouštět nebudu, moc dobře víte, co tim myslim
72mona3: jaká tolerance probůh? slítli ste se na kluka, jako holubi, že má křivý nohy, že má zmuchlaný triko, že vypadá jak buzna, to vše se tu objevilo. Ne že by si o to hloupým dotazem v diskuzi neříkal. Ale nesnášenlivostí se to tu jen hemží, urážky, zloba. Já se ho jen zastala a napsala vzkaz přímo jemu, ať se těch jedovatých věcí nevšímá. A najednou brečíte? Že nemam pochopení pro vás? No jasný, chudáčci, každej ste něco špatnýho zažili, potřebujete to ventilovat na někoho dalšího.
Ano, mě se na názor někdo ptal - tazatel. Jemu jsem odpověděla. Ale to není vůči vám tak sociální a humanitní, co, tolerance s mladým člověkem. Ten dnešní svět a HLAVNĚ ta nová generace. To je hrozné, kam to spěje... Jsou normálně ochotní stát pospolu a říct, že urážky jsou humus! Ještě vám dam radu - diskutovat můžete i slušně a na úrovni. I rady mladým je možné předávat bez flusanců. Je to teda pro spoustu těžký, já vim. Jmenuje se to mezigenerační boj.
Jedubabicka: Tak k tomu nemam co dodat. Co kdybychom vám postavili takovou nějakou krásnou umělou zahrádku? Vše, co vám nejde přes nos, bychom zrušili. Obtažené džíny? Hnus, zakážeme. Nemáte ráda tulipánové sukně? V pohodě, už je neuvidíte. Co třeba dready? Bez problému, už je nikdy neuvidíte. Jenom doufam, že nemrknete na oblohu doleva, jsou tam trochu bílý mráčky, co sem nám nepodařilo včas odstranit... Asi toliko k vaší svobodě. Hlavně vám nelézt na oči, co.
Ivcas - přesně. Jaká tolerance probůh... Taky jsem ji už dlouho nepotkala.
Řeknete svůj názor a už vás pranýřují, co? A tohle platí pro všechny...
Všichni tu jen hlásí svůj vlastní názor. Včetně vás. Je to diskuze. Tazatel se zeptal a dostal odpovědi. Nemusíte se ho zastávat tím, že odsoudíte ostatní.
Jen tak mimochodem. Dneska jsem potkala zjevení. Doslova. Pohled zezadu: štíhlé nožky, bílé botky je kotníkům na podpatku, krátké bílé květované minišaty, černý cop po lopatky a v něm zapletené bílé kvítí. Zepředu: vrásčitý pomejkapovaný obličej. Opravdu zážitek. Ať si každý nosí co chce. No fakt.
@ivcas - jaká tolerance probůh?
Máte naprostou pravdu - dovolila jsem si zmínit, že mi cizí pr*ele v těsné blízkosti tváře vadí, načež jste mi velmi "tolerantně" vysvětlila, jak jsem vlastně špatná, když se mi nelíbí "obtažené džíny, tulipánové sukně a dready". Co na tom, že jsem nic takového z klávesnice nevypustila - vy to musíte vědět líp.
To jste ale překroutily, co jsem psala. Řekla jsem, že v těsné blízkosti u hlavy to vadí snad každému a je to nutné zlo MHD, kde za to nemůže ani provinitel, ani oběť. V jakém jiném případě se vám tato situace stává (zadek - > obličej)?
A pak jsem se tazatele ptala, proč ho vůbec názor ostatních zajímá, když dostane odpovědi typu buzna, homouš apod., což podle mě do slušný diskuze nepatří. Já jsem vyjádřila stejnej názor, jako vy, ale slušnějším způsobem. O tom tady celou dobu píšu. Konstruktivní kritika pro mě bude pořád na jiný úrovni, než urážky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.