Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se řekne pěkná žena jedním slovem?

Od: nikc® odpovědí: 20 změna:

Hezký den. Jak se řekne pěkná žena jedním slovem? Nedávno tu byla otázka na fuchtli. Tak naopak. Děkuji za odpovědi.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Šťabajzna. Dnešní mládež říká "hustá roštěnka" *smich* Jaga.

Mám obavu, že dnešní mládež říká úplně něco jiného... *smich* viz citace:

Jak byste označil hezkou holku, která se vám líbí?

" Kundička, opravdu hezké holce se říká kundička. Ale my už to tolik nepoužíváme, dělají to hlavně děti v nižších ročnících,"říká mladý muž jménem Ludvík.

Ruth ochotně vysvětluje: "Hodně se dnes používá slovo šukna, pro obě pohlaví. To je někdo, kdo je hodný píchání."

Zdroj: ona.idnes.cz/...

Osobně to nechápu... nejsem ještě tak stár, ale za mne takové výrazy používala spodina. Holt je jiná doba.

hodnocení

Už nemůžu dát bod. Ano a ještě "kůže".

mladez
Na to jste přišla kde @babajaga? Dnešní mládež hezkou holku nazve "dobrá k*nda"
doplněno 08.09.17 19:40: @pt Bohužel je to tak...
pt®

ale fůůůj...

vernon
Pojem "roštěnka", byl mezi mladými populární někdy naposledy v osmdesátých letech...

hodnocení

2x

Kočka, kost, fešanda, krasavice, kráska, svůdná, sexy, pohledná...

hodnocení

Už jsem si vzpomněla na to slovo, štramanda.

nikdo*
hodnocení

2x

Třeba šik ženská.

karel*
08.09.17 18:50
hodnocení

2x

Šťabajzna

hodnocení

1x

Mně se vždycky líbilo pojmenování "pěknice".

hodnocení

0x

Třeba "kost" :)

pt®
hodnocení

0x

slyšela jsem také "kočka", "baba"...

blanka33*
hodnocení

0x

Ta žena je ale "kus" ! :-D

hodnocení

Kdyby jen ženská... Teď jsem viděla v televizi na Prima Zoom takový pěkně zbarvený lamy v Chile:-D. Dokonce jim dal majitel náušničky, aby je rozeznal. Barevný provázky do uší a jak jim to slušelo. To byly štramandy. A jakou měli radost, že mají náušnice... Každá dostala jinak zbarvený a hejbaly s ušima radostně jako s culíky. Nejen ženy jsou "kusy". Pak ukázaly divoký lamy bez náušnic a ty už tak veselý nebyly.

ria*
hodnocení

0x

Ta je "libová" *smich*

pohanka*
hodnocení

0x

Jednou větou: Stála by za hřích.

hodnocení

0x

Kůže? Roštěnka? :-D

hodnocení

0x
Co jsem zaslechla od mladých mužů- parta kluků od 19-24 let- mr*nička nebo luskna a pak takove to klasické roštěnka

hoststary*
hodnocení

0x

Někde v nějaké knížce spisovatel použil zřejmě uměle vytvořené slovo "pěknice".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]