Nejste přihlášen/a.
Já mám skoro každý den štikavku jak ji zastavit?Poradte plosím
Pít, zadržovat dech, dát si do pusy lžičku cukru a polknout s vodou. Při pití možno držet zacpaný nos nebo ještě lépe mít zadržený dech a ruce nahoru a napít ti dá někdo jiný. Akupunkturní body jsou na koncích ukázováčku na rukou, můžeš zadržet dech, podat někomu ukazováčky, ať je silně tiskne, před tím než se nadechneš je pustí. To je vše, co pomáhá mně. Jinak bych šla k doktorovi, jestli máš v pořádku jícen, denně je to divný
doplněno 14.04.09 15:10:Taky to mám z únavy nebo ze zimy
Poproste nekoho druheho aby vam dal napit ze sklenice vodu-vy si sklenici ani nepridrzujte-funguje -vyzkouseno nekolikrat
Jasně, oba se bojí, že rozlijou, tak zadrží dech i ti co jsou v místnosti. Moje maminka říkala, že to kape krev na srdce ale je to vpodstatě křeč bránice. Z nějakého nevysvětlitelného důvodu.
Nezastavovat. Vydrzet.
Staci par let a dostanes se do Guinessovky. Nejdele trvajici skytavka trvala zatim pouze 68 let (od roku 1922 do roku 1990, Američan Charles Osborne).
Pri kazdem skitnuti si udelej carku. To se bude lepe pamatovat.
Jinak mne vzdycky (vetsinou) pomohl opravdu hluboky nadech a zadrzeni dechu jak to jen jde. K doktorovi urcite muzes. Neco Ti zrejme drazdi branici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.