Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
léto se chýlí ke konci, ještě mi zbývá pár dnů brigády, ale už teď mám něco našetřeno a jedna z prvních věcí, které bych si ráda pořídila, je piercing, líbí se mi to a myslím, že dostatečně ploché bříško mám také
Máte představu, kolik stojí propíchnutí pupíku? A může mi ho udělat doktor, třeba chirurg v ambulanci za nějaký poplatek? Případně za kolik? Přijde mi to jako lepší volba,než nějaké pochybné piercingové studio..
Také by mě zajímalo, jestli se tu najde nějaká, která ho má?
A jako obvykle, nevynechám otázku pro pány, líbí se vám na holkách piercing v pupíku, případně jinde?
Dobrý den, než si takovou ozdůbku do pupíku seženete, tak si přečtěte zkušenosti jiných s tímto zdobením. Jak jim způsobilo zanícení a zhnisání rány a sepsi. Jojo, lékaři by vám mohli povyprávět. Ale to jste asi nechtěla slyšet, že.
Já osobně se zaníceným piercingem nikoho neznám, jen si občas vyslechnu vyprávění jednoho medika a jeho zážitky z pitevny... a z ambulance z nemocnice.
Přímo se mi to hnusí. Když je holka hezká, tak se nepotřebuje zkrášlovat kusem plechu a když hezká není, stejně ji to nepomůže.
Dobrý den, jistě znáte ten hloupý a často (i zde) používaný slogan: "Normální je nekouřit." Tak já ho trochu změním na hloupé: "Normální je nemít na těle tetování nebo zapíchnutý kov." Jenže, Vy si to stejně rozhodnete sama a už víte jak. Zdravím!
lucka - zdravotní riziko je Vám jasné, že to musí být "rajc" zachytit si za to třeba svetrem asi také víte, tak Vás nebudu od toho přímo zrazovat. Ostatně, utrhnout a zahodit to můžete vždycky .
lucka - a neexistuje nějaké takové kovové zdobení pouze dočasné, resp. snadno odstranitelné (něco jako je dočasné "falešné" tetování)? Zkrátka, bez nutnosti otvoru v těle.
To mi připomnělo ... Když jsem byla náctiletá, bylo moderní mít více dírek v uchu. Líbilo se mi to moc, ale také jsem viděla, jak jsou ty dírky v uchu ošklivé,když se už se v nich pak náušnice nenosí. Tak jsem to vyřešila tak, že jsem si každé ráno lepidlem (Kanagom) přilepila na ucho další dva kamínky. Do večera to v pohodě vydrželo.
Dobrý den, děkuji Bene, Váš příspěvek mě vždy potěší, dokonce i když jde ,,proti mému přesvědčení"
Je to paradox, ale Váš příspěvek je prvním, po kterém přeci jen trošku váhám :D A máte pravdu, když to nebude dělat dobrotu, zbavím se toho.. a příště budu třeba investovat rozumněji
Zažila jsem studentku, které to hnisalo a to jí aplikoval otec, chirurg. Mně osobně se to nelíbí a ani ze zdravotního hlediska to neschvaluji, ale ať si každej dělá, jak uzná za vhodné. Třeba na tlustých holkách je to trapné, jen větší upozornění na svoje špeky.
Jste učitelka? Jinak souhlasím, na tlustých je to trapné, ale myslím, že do té kategorie nespadám :D a navíc myslím, že i u nich je to asi jedno, když je člověk obézní, nevypadá nikdy sexy, nebo elegantně, nehledě k tomu, co si obleče (o ozdobách nemluvě), i když je to možná krutý názor, ale trvám na tom :D A mluvím o obezitě, ne o lehké nadváze, nebo nějaké pneumatice kolem pasu.. aby nedošlo k omylu.
Nešla bych do toho ani zadarmo. Kolegyně v práci měla piercing v jazyku a hrůza. Trvalo snad půl roku, než se jí to zklidnilo, "ozdobu"nesměla vyndat, jinak by jí to prý zarostlo, a to nechtěla, takže trpěla. Chvíli se i bála o jazyk. Dávám sem odkaz na diskuzi týkající se zkušeností s piercingem. omlazeni.cz/...
Jinak náušnice jsou trochu něco jiného. Uši se zahojí rychle. Kdežto místa jako jazyk, pupík jsou horší na hojeí, jsou schované, namáhané, (u pupíku kalhoty atd.,takže se místo potí, tudíž se to i logicky špatně a dlouho hojí.
Ano, v naprosté většině případů líbí (i když i zde můžou být nevkusné výjimky). A musíš na to mít postavu.
A piercing ušního lalůčku (tj. běžné náušnice) má prakticky každá žena, od batolat až po prababičky. Nevím, proč by zrovna pupík měl být rizikovější.
A úplně super sexy je piercing bradavek
Také jsem nad tím přemýšlela, v čem můžeš být piercing pupíku horší, zkusím po tom někde zapátrat
Jinak na piercing bradavek se teda zatím nechystám, docela mě z toho mrazí, když si to představím :D Ale vím, že třeba příteli se to také líbí.. Vy chlapi máte prostě rádi, když trpíme, abychom se vám zalíily :D
žádná z mých spolužaček, které po gymplu nejsou prodavačkami, nemá piercing ani viditelné tetování.
Tipnul bych si, že je vám 50+. Nicméně u čtyřicátníků a mladších jde tetování a piercing bez ohledu na společenské a pracovní postavení. Příkladů vidím dost i na svém pracovišti.
@Jehto: Končila jsem gympl roku 2013. Žádná spolužačka něměla peercing, ani tetování, ba abi spolužák. Za to půlka lidí ze základy, co šla na učńáky nebo jiné pofidérní školy, mají tělo nějak ozdobné...
Pro mě jsou pochybná všechna, která znám :D Máte tip, jak poznat, že jde o normální? a v čem myslíte, že by doktor byl horší?
Může se zeptat, kolik vám je let? Opravdu si našetřené peníze nechcete nechat na horší časy? Nebo na něco skutečně užitečného?
Můžete, zatím je mi 16 Něco půjde na oblečení, už mám vyhlídnutých pár kousků
Myslím, že když přidjou zlé časy, tak mě ty peníze za 2 měsíce brigády už nevytrhnou :D Šla jsem na ni, abych si vydělala peníze a mohla si je užít, nemusela po rodičích chtít peníze na své ,,neužitečnosti a hlouposti" ne abych si založila penzijní spoření
To v dnešní době fakt někdo chodí na brigádu, aby si koupil peercing? To nemáte jiné koníčky, zájmy, do kterých byste investovala vydělané peníze? Jinak dovedete si představit svoji babičku s peercingem v břiše? Jako tetování, je to navždy. By the way kolik jste na té brigádě vydělala, jen pro zajímavost, jestli prozradíte... A kolik necháte v oblečení a tom peercingu?
Mám bratra, stejně starého jako vy. Jde na gymnázium. Teď. Cca dva roky šetřil na nový a kvalitní notebook. Peercing ani tetování by ho ani nenapadlo. Považuji tohle jako normální uvažování, proto se divím nad tím vaším.
A mohu se na oplátku zeptat já,kolik je Vám? V oblečení nechám asi většinu, v něčem chodit musím.. piercing je taková drobnost navíc. A z čeho šetřil, také chodil na brigádu? Nebo šetřil peníze, které dostal?
Zájmů mám spoustu, pro Vaši informaci jsem si třeba během roku (ano, i během roku jsem si už přivydělávala) našetřila na grafickou kartu, i když část peněz byla od rodičů i prarodičů.. Jezdím na kole, když můžu, tak plavu, dělám aerobik (i když ne závodně, ale prostě mě baví) a tak dále.. A část peněz, které jsem si vydělala, jsem utratila s kamarádkou, platila jsem si sama všechny výlety, chození na koupaliště a podobně ( ještě, že máme i neplacené rybníky, jinak bych se nedoplatila :D
A nevím, proč do toho taháte moji, nebo jakoukoliv jinou babičku. Až mi bude tolik co jí, myslím, že bude každému uplně jedno, jeslti mám piercing, nebo jizvu po něm.. :D Nemyslím, že bych někde v 60+ litovala 500 ,,špatně utracených Kč".. :P
měla jsem ho dlouho, jediný problém u mě nastal, když se mi zázračně povedlo fakt dobře upadlout na balíky slámy, kde se mi zachytl o provázek a natrhla se mi ta dírka, musela jsem ho radši vyndat ze strachu že se ta díra nejen zvětší ale uplně přetrhne... ale to je spíš mou neskutečnou nešikovností, jinak jsem s tím problém neměla, teda pokud nepočínám to, že můj dost objemný pierc mi stínil při opalování xd
Zdravím. Když má holčina vysportované a pěkně ploché břicho, je to hezké. Navíc si myslím, že k mládí to prostě patří, a odhalené břicho taky. Ale pokud má některá tu smůlu a má břicho pihovaté, nebo dokonce na břiše vystouplé černé bradavice, přibude jen nový "puntík" přitahující pozornost k už tak neestetickému břichu, a v tom případě je to dost nechutné. Ida
Nebudu hodnotit, zda je to pěkné, či ne. To musí každý sám.
Ale myslím si, že éra okovovaných pupíků už minula. Že už není moderní. Byla jsem u moře. Viděla jsem několik piercingů v pupíku u naplácaných mamin středního věku. Mladá děvčata - nic. Tak se rozmysli, abys nepřišla s křížkem po funusu. Byla by škoda vyhodit peníze za něco, co už nefrčí. Kdybys byla jednou z prvních, bylo by to o něčem jiném. Jaga.
Já na to zase tak nehledím, co je zrovna in, kdyby ano, musela bych kompletně změnit šatník :D Mě se piercing vždycky líbil, nebo vždy.. v posledních letech :D A myslím, že když má holka hezké bříško myslím, že to kluci hodnotí kladně, i když už to není ,,in" jak říkáte Ale děkuji za Váš názor a postřeh
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.